Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ιδεολογία” των “εθνικοπατριωτών” η τσέπη – Διαλυόμενοι συνεχίζουν την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής

Δεν φτάνει που οι θλιβεροί εναπομείναντες οπαδοί του “εθνοσωτήρα” έχουν οδηγήσει τους όποιους ακόλουθους τους στον διαρκή πολιτικό διασυρμό, αναγκάζοντας τους να ψηφίσουν χτεσινά ισραηλινόφιλα τσίρκα και μεγαλοεργολάβους που στα προεκλογικά τους φυλλάδια επαίρονται για την “στήριξη” που παρείχαν σε… αθίγγανους(!), έχουν το θράσος μερικοί παπαγάλοι τους να συνεχίζουν τον πόλεμο κατά του Εθνικιστικού κινήματος με λάσπη μεταχειρισμένη.

Έτσι λοιπόν παρατηρείται το βδελυρό φαινόμενο ανώνυμοι και επώνυμοι “λιγούρηδες” φραγκοφονιάδες, να προσπαθούν όχι μόνο να φιλοτεχνήσουν ένα προσωπείο “ασυμβίβαστου”(…) για τον πολιτικό τους μέντορα, αλλά να βγάλουν και εθνικιστόμετρα προσπαθώντας να αποδώσουν δόλο και πονηρά κίνητρα στην Χρυσή Αυγή, εις βάρος του υποτίθεται άσπιλου “ηγέτη” τους! Και τι δεν περιλαμβάνει εδώ και χρόνια αυτή η βρώμικη πολεμική; Από το προκλητικό πέταγμα αυτοκόλλητων κάποιων ανύπαρκτων μορφωμάτων μπροστά σε κινηματικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, σε κανονική “κλοπή” καταστάσεων κινητοποίησης αλλά και φτηνές αντιγραφές ιδεών και πολιτικών τοποθετήσεων. Από την προσπάθεια να θαφτεί η παραμικρή τοποθέτηση του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι την υιοθέτηση επί λέξει κάθε ψεύδους του Ιού της “ελευθεροτυπίας” και του παρακρατικού βόθρου του Indymedia!

Η αντιγραφή προχωρά σε μια κακόγουστη αναπαράσταση των εκδηλώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου, όχι με μαυροκόκκινα λάβαρα και εκατοντάδες νεολαίους, αλλά με δεξιούς βολεμένους υπερήλικες που “θυμήθηκαν” τον εθνικισμό στα ύστατα χρόνια, γραβατωμένους και φαντασμένους ότι αποτελούν “στελέχη” κάποιου “χώρου” τους. Από την παντελή ανυπαρξία γνήσιων ιδεολογικών διαπιστευτηρίων, παρά μόνο μια δημαγωγική ψευτοπατριωτική μπουρδολογία, μέχρι τις πλήρως βοηθητικές προς το σύστημα εγκληματικά λανθασμένες επιλογές τους, οι εν λόγω τύποι ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ τον εθνικισμό καθημερινά, εμμένοντας σε μίζερα φαντάσματα και θνησιγενείς καταστάσεις.

Φυσικά όσοι εθνικισταράδες που βασίζουν τις ελπίδες τους για εύκολο πλουτισμό στον δήθεν “εθνοσωτήρα” τολμήσουν να προσεγγίσουν την λαϊκή βάση του πραγματικού Εθνικισμού στην Ελλάδα, ξεμπροστιάζονται ανεπανόρθωτα, καθώς άπαντες έχουν καταλάβει πόσο “υψηλ€ς αξίες” και “ιδανικά” διαπνέουν τις αλλοπρόσαλες πράξεις τους. Κάθε εβδομάδα σε άλλο κομματίδιο, κάθε μήνα να λένε άλλα από αυτά που λέγανε προηγουμένως, να τσακώνονται και να τα “ξαναβρίσκουν” μόνοι τους με αυτούς που αντάλλαζαν ύβρεις, με απώτερο σκοπό το βόλεμα και την ευτελή χρηματική αποκατάσταση τους στα δυσώδη περάσματα του δημοκρατικού Μολώχ.

Σε αυτά τα πατριδοκάπηλα “στελέχη” της πλάκας, αφιερώνεται η απόλυτα εύστοχη ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου, του προφήτη του Νέου Ελληνισμού, που καυτηριάζει την πολιτικάντικη φλυαρία στην οποία και αυτοί οι όψιμοι “εθνικοπατριώτες” συνεχώς επιδίδονται:

«Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς και κάνετε τις δουλίτσες Σας περίφημα Ατομικώς. Από δε της Ελευθερώσεως της Ελλαδούλας, εφορτώσατε τα πάντα στο Χάρτινο αυτό Κοκοράκι και πάλι κάνετε τις δουλίτσες Σας. Δηλαδή: και πάλι και μόνο ΜΠΑΚΑΛΕΥΕΣΘΕ…»

 

Υ.Γ. Μέχρι την δημοσίευση του παρόντος οι “εθνικοπατριώτες” βάρεσαν και νέο κανόνι διάλυσης. Κι όμως, ακόμα και στις… ύστατες ώρες τους, κι ενώ απέτυχαν να κρατήσουν έστω μια (από καιρό ανενεργή) ιστοσελίδα, αυτό που τους φταίει και τους καίει είναι πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Νικόλαος ΜΙχαλολιάκος. Ο τελευταίος άφταιχτος να κλείσει την πόρτα…

Exit mobile version