Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Η σήψη και η διαφθορά έχουν κατακλύσει την πολιτεία τού ψευτορωμέικου πού καμώνεται αναληθώς ότι είναι κράτος Ελληνικό. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας με επικεφαλής τους την κυβέρνηση ξεπουλούν σπιθαμή προς σπιθαμή την αιματοβαμμένη Μαρτύρων και Ηρώων Ελληνίδα Γη μαζί με τα δικαιώματα και την ζωή τού σύγχρονου Ελληνισμού που στέκει ωστόσο ακίνητος, βυθισμένος μέσα στην αφύσικη και ατιμωτική εθελοδουλία του. Ο λαός μας μοιάζει παραζαλισμένος από τα συνεχόμενα δεινά που παρασέρνουν τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα στο βάραθρο τού εθνικού αφανισμού μας.

 

Η γκρίνια και τα παράπονα δίνουν και παίρνουν αλλά κουκουλώνονται πίσω από φθηνές και δυστυχώς ανήθικες δικαιολογίες. Από τήν μία πλευρά αδέρφια μου κάποιοι εξ ημών βλέπουν την Ελλάδα μας βαθιά πληγωμένη και αδύναμη πού πρέπει οπωσδήποτε τάχα μου να σκύψει το κεφάλι πίσω από τούς τυραννικούς δυνατούς για να βρει τάχα ψωμί και ζωή ειρηνική. Και από την άλλη πλευρά κάποιοι άλλοι λένε πως δεν αξίζει τάχα μου να αντισταθούμε αφού είναι δήθεν αδύνατο να πάρουμε πίσω τις ζωές μας επειδή κανένας από τον χειμαζόμενο Ελληνισμό μας δεν σηκώνει το κεφάλι.

 

Όμως αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, αδέρφια μου, η Ιερή Ελλάς είναι πληγωμένη και αδύναμη διότι επιτρέψαμε εμείς οι ίδιοι τον ερχομό και την παραμονή στην ηγεσία τού Έθνους μας αυτών που δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, που το απομυζούν, το λεηλατούν και το σκορπούν στον άνεμο. Σύμμαχοι σπλαχνικοί όμως δεν υπάρχουν. Σύμμαχοί μας καρδιακοί είναι μόνον ο Θεός και η Ελληνική Φυλή, εμείς πού αγαπούμε την Πατρίδα μας τιμώντας τις θυσίες των Προγόνων μας και αγωνιζόμαστε για την ζωή των παιδιών μας. Εμείς λοιπόν θα λευτερώσουμε την Πατρίδα μας από προδότες και βαρβάρους.

 

Ο δάσκαλος τού σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού Ίων Δραγούμης είχε πει πως το Κράτος οφείλει να υπηρετεί το Έθνος και πως αν το Κράτος στενοχωρεί το Έθνος, πρέπει να το βγάλουμε από τις ζωές μας και να χτίσουμε νέο Κράτος, αληθινά Εθνικό, Λαϊκό και Δυνατό. Αυτό ακριβώς το Κράτος ήθελε ο Ίωνας Δραγούμης όταν αναφωνούσε Ζήτω το Έθνος, κάτω το κράτος. Όμως ο Ίωνας Δραγούμης μάς είπε ακόμη ότι όλοι μας πρέπει να αγωνιστούμε με την σκέψη ότι από εμάς μονάχα, από κάθε έναν εξ ημών, εξαρτάται η σωτηρία τής Ελλάδος. Είναι η εθνική μας ευθύνη να ανυψώσουμε το ηθικό μας ατσάλινο και το εθνικό μας φρόνημα όρθιο ώστε να ενωθούμε όλοι όσοι αγαπούμε τις Ιερές Παραδόσεις μας και την Ελληνική Φυλή για να την βγάλουμε από τις φλόγες που την απειλούν σήμερα. 

 

Ο Ελληνισμός μας δυστυχώς ατιμάζεται με την παράδοση τής εθνικής και εδαφικής μας ακεραιότητας στις διεκδικήσεις των γειτόνων μας που εστιάζονται στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και καλπάζουν σε βάρος μας εξαιτίας των ελληνόφωνων Εφιαλτών πολιτικών που ανοίγουν την σύγχρονη Κερκόπορτα. Ο πρωθυπουργός τής Αλβανίας που εδράζεται στη θέση τής μίας και μόνης Ελληνικής Ιλλυρίας με τις ανθελληνικές ενέργειες των προαιώνιων ψευτοσυμμάχων των δύο περασμένων αιώνων, ήρθε στην Πατρίδα μας και μίλησε στο κλειστό στάδιο τού Γαλατσίου μπροστά σε χιλιάδες Αλβανούς.

 

Ο Ράμα είπε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάς ανήκει και στους Αλβανούς. Η δε αλβανική πρεσβεία μετά από αυτήν ακριβώς την επίσκεψη είπε πως θα ξεκινήσει πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας και κατόπιν αλβανικής λογοτεχνίας και ιστορίας για τα αλβανόπουλα που ζουν στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή στην Βόρειο Ήπειρο ο Ελληνισμός μας στερείται κάθε δικαιώματος στην θρησκεία, την γλώσσα, την παιδεία των προγόνων του και την ίδια την ελευθερία του, τη γη του, το σπίτι του, τη ζωή του. Οι Αλβανοί χρησιμοποιώντας τους Τσάμηδες που είναι ελληνόριζοι αλλά με προσκυνημένους μπροστάρηδες, ζητούν πάντα την Θεσπρωτία μας που την ονομάζουν Τσαμουριά οι θρασείς.

 

Η Βόρειος Ήπειρος έπρεπε να είναι ήδη αυτόνομη και ελληνοδιοίκητη από το 1914 με το διεθνές Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας, όμως οι ψευτορωμιοί ουδέποτε το εφάρμοσαν. Από την άλλη πλευρά η εφημερίδα Mond Diplomatic αναφέρεται στον Ράμα κάνοντας λόγο για οικονομικά συμφέροντα που εμπλέκονται στον τουριστικό τομέα τής Χειμάρρας αλλά και για αλλοιωμένους καταλόγους ψηφοφόρων που περιλαμβάνουν ανύπαρκτους πολίτες λόγω θανάτων ή μεταναστεύσεων, λόγοι που επέβαλλαν όπως λέει η εφημερίδα την στοχοποίηση τού Μπελέρη.

 

Στα Σκόπια που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τού σάπιου καθεστώτος αποκαλούν “Βόρεια Μακεδονία” ακολουθώντας τυφλά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, η νέα πρόεδρος που εξελέγη με το δεξιό κόμμα κατά την διάρκεια τής ορκωμοσίας της, όπως ακούσαμε, αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία” ξεσηκώνοντας πλήθος υποκριτικών αντιδράσεων από την ελληνόφωνη κυβέρνηση, την επικεφαλή τής ευρωπαϊκής επιτροπής κι άλλους ψευτοσυμμάχους μας αλλά και Σκοπιανούς αξιωματούχους, σλαβόφωνους και αλβανόφωνους.

 

Όλοι τους επικαλέστηκαν την συνθήκη των Πρεσπών, το Σκοπιανό Σύνταγμα, τις καλές σχέσεις Ελλάδος και Σκοπίων και την είσοδο και παραμονή των Σκοπίων στους γνωστούς διεθνείς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Όμως η Συνθήκη των Πρεσπών μιλάει ξεκάθαρα για δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, η δε ονομασία Βόρεια Μακεδονία δείχνει τις διεκδικήσεις των Σκοπιανών σε βάρος τής ελεύθερης Μακεδονίας μας όταν κανείς ψευτορωμιός πολιτικός δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ τα δικαιώματα των Ελλήνων αδερφών μας που ζουν στα κατεχόμενα από τούς Σκοπιανούς ελληνικά εδάφη στο Μοναστήρι, την Δοϊράνη, την Γευγελή, την Αχρίδα και όχι μόνον που ο ίδιος ο πρώην Σκοπιανός ηγέτης Γκλιγκόροφ είχε παραδεχτεί την αρχέγονη ύπαρξη.

 

Ο πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Άγκυρα και συνομίλησε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν δίνοντας ισχνές απαντήσεις στους τουρκικούς ισχυρισμούς και αφήνοντας ορθάνοικτο το πεδίο στις διεκδικήσεις των Τούρκων σε βάρος μας. Ο Ερντογάν επανέλαβε όσα είπε ο ψευτομουφτής τής Ξάνθης λίγες ώρες πριν για την αναγνώριση τής δήθεν τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας στην ελεύθερη Θράκη μας και την ψήφιση τού μουφτή απευθείας από αυτήν, ζητώντας πρόσθετα δικαιώματα. Για τον Ελληνισμό όμως σε Ίμβρο, Τένεδο, Ιωνία και Πόντο που έχουν γενοκτονήσει οι Τούρκοι, ο Μητσοτάκης εξέφρασε απλώς ευχές παραδεχόμενος την μείωση του χωρίς να αποδώσει ευθύνες στους εγκληματίες Τούρκους.

 

Ισχνή αναφορά υπήρξε και στο θέμα τής μετατροπής τής Βυζαντινής Μονής τής Χώρας στην πολύπαθη Βασιλεύουσα μας Κωνσταντινούπολη σε τζαμί, με τον Ερντογάν να λέει με θράσος ότι οι Τούρκοι προστατεύουν την δήθεν δική τους κληρονομιά. Στα υπόλοιπα θέματα που έθεσε ο Τούρκος, ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων μίλησε για δήθεν καλή συνεργασία στους λαθροεισβολείς που μάς στέλνουν οι Τούρκοι, για θετικό κλίμα στις βίζες που δίνει το ψευτορωμέικο στους Τούρκους επισκέπτες στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου που διεκδικεί η Τουρκία και για μια απλή διαφωνία στο ζήτημα τής Κύπρου μας. Όμως οι Τούρκοι κατεβάζουν στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα μας εκ νέου τουρκικό κόμμα που ζητάει ελληνοτουρκική συγκυριαρχία και στη Θράκη μας όπως και στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Κι ενώ συμβαίνουν όλες αυτές οι εθνικές υποχωρήσεις τής Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε μια παγκόσμια έρευνα με τον διακριτικό τίτλο “Δείκτης Αντίληψης για την Δημοκρατία” με την συμμετοχή 63000 πολιτών από 53 χώρες μαζί με την Ελλάδα μας. Οι πολίτες σε πολύ μεγάλο πλειοψηφικό ποσοστό δήλωσαν την δυσαρέσκεια τους από την δημοκρατία, είπαν πως δεν ζουν σε ελεύθερα κράτη με δημοκρατικά δικαιώματα, εξέφρασαν παράπονα για την υγειονομική πρόνοια και την οικονομική κατάσταση και δήλωσαν ότι η μετανάστευση, προφανέστατα η λαθραία που τούς αντικαθιστά δημοκρατικά και νόμιμα τάχα, πρέπει να μειωθεί.

 

Πολύ σωστά, αφού ο εχθρός μας πλέον αποκαλύφτηκε πλήρως και οι ευθύνες μας είναι σαφείς. Να λάβουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας ως Ενωμένο Ελληνικό Έθνος άπαντες οι Αληθινοί Εθνικιστές και Πατριώτες. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Αληθινούς Έλληνες που ανήκουμε και πιστεύουμε στο Θεό και την Ελληνική Φυλή με Αίμα και Εθνική Συνείδηση απόλυτα ελληνική. Ότι ο Αληθινός Έλλην αγαπά το Έθνος του και επομένως είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα αποδώσουμε κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ισχύ στην Πατρίδα μας άνευ ουδενός προδότη και βαρβάρου.

Exit mobile version