Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία αντίδραση από ΗΠΑ , Ε.Ε., αλλά και από τους “μακεδονομάχους” της ΝΔ με τα νάϊλον σημαιάκια

Καμία αντίδραση από ΗΠΑ , Ε.Ε., αλλά και από τους “μακεδονομάχους” της ΝΔ, που έτρεχαν στα συλλαλητήρια με νάϊλον σημαιάκια

Με θράσος και έχοντας πλήρη κάλυψη από τις ΗΠΑ η πρόεδρος των Σκοπίων δήλωσε ότι «στις δημόσιες εμφανίσεις της, έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα Μακεδονία, ως πράξη ατομικού δικαιώματος αυτοδιάθεσης και αυτοπροσδιορισμού» … Καμία ουσιαστική αντίδραση από ΗΠΑ , Ε.Ε., αλλά και από την κυβέρνηση των Αθηνών και τους “μακεδονομάχους” της ΝΔ, που έτρεχαν στα συλλαλητήρια με νάϊλον σημαιάκια …

Σε όλα αυτά προστίθεται και το μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην ενσωμάτωση των Σκοπίων στους ευρωατλαντικούς θεσμούς εξέπεμψε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον απόηχο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στη γειτονική χώρα.

.Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανάφερε ότι «καθώς σχηματίζεται νέα κυβέρνηση και επιλέγεται ένας νέος πρωθυπουργός, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη σημασία της τήρησης των διεθνών συμφωνιών και τα οφέλη της πλήρους ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Για έξοδο από ΝΑΤΟ ούτε λέξη! Όσο για ένταξη στην Ε.Ε. αποτελεί όνειρο μακρινό για τα Σκόπια ασχέτως ονόματος και Συμφωνίας των Πρεσπών. Με απλά λόγια ξεπουλήσανε ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΝΔ τα πάντα(όνομα, γλώσσα, εθνότητα) και τώρα χωρίς αντίδραση και απαθείς και αδιάφοροι δέχονται τετελεσμένα γεγονότα.

Exit mobile version