Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέικο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποδεικνύει στην πράξη, κάθε μέρα που αγριεύει η θύελλα τής παγκόσμιας αναταραχής των εθνών, ότι είναι ένα διόλου ελληνικό προτεκτοράτο, ολότελα ενεργούμενο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι παγκοσμιοποιητές σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου θέλουν να φέρουν τον φόβο, τον διχασμό μα και την υποταγή και τον χαλασμό των εθνών κι αυτό ακριβώς ζούμε. Οι έσχατες μάσκες τής υποκρισίας πέφτουν οριστικά. Τα θεμέλια τού εθνικού κράτους τρίζουν και οι διεθνιστές πάσης κομματικής μορφής, φιλελεύθεροι, αριστεροί, σοσιαλιστές και τα παραρτήματα τους ανταλλάσσουν υποκριτικές αντεγκλήσεις, ακολουθώντας όμως τις ίδιες προαποφασισμένες και μισελληνικές πολιτικές επιλογές.

 

Οι νεοταξικές πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας πράττουν παντού την συντριβή τού Εθνικού Κράτους, με πρώτη την Ελλάδα μας και ολάκερη την Χριστιανική και Λευκή Ευρώπη. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι εφαρμόζουν με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους την εθνολογική αλλοίωση με την λαθροεισβολή, την διάλυση τής πρωτογενούς παραγωγής με τα βιολογικά όπλα πανδημιών και κλιματικής αλλαγής ως συνέχεια των οικονομικών δανείων και εξαρτήσεων, ενώ εσχάτως οι γεωπολιτικές και στρατιωτικές συγκρούσεις πνίγουν τις έσχατες ανάσες των λαών.

 

Η αυτάρκεια τού Εθνικού Κράτους περιορίζεται, οι οδοί των διεθνών μεταφορών κλείνουν, οι πρώτες ύλες γίνονται απλησίαστες, οι τιμές στην αγορά ακριβαίνουν. Την ίδια στιγμή αυξάνεται η ανεργία και η φτώχεια καλπάζει τόσο στην Πατρίδα μας Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα το χάος που φέρνουν σκόπιμα οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις τού νεοταξισμού και το σάπιο νομικό καθεστώς που επιβάλλεται σκορπούν την εγκληματικότητα και την ανηθικότητα που κυριαρχούν σε βάρος τής ανθρώπινης ζωής. Και φυσικά η νέα Κερκόπορτα στα εθνικά μας ζητήματα ανοίγει ομοίως δημοκρατικά και διάπλατα.

 

Στο ζήτημα των Σκοπίων, συμφωνούντες και δήθεν διαφωνούντες με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όλοι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί αναφέρουν τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία υπερηφανευόμενοι ότι προστατεύουν τάχα την Μακεδονία μας από τούς Σλάβους σφετεριστές των Σκοπίων. Κι όμως, άπαντες όσοι προδότες υλοποιούν τη Συμφωνία έχουν αποδεχθεί δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Τώρα πλέον που οι Σκοπιανοί με την νέα τους κυβέρνηση μιλούν προκλητικά και ευθέως για κράτος Μακεδονία, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μεταφέρουν την στημένη διαφωνία τους στο ζήτημα των μνημονίων με τα Σκόπια.

 

Είναι οι δωσιλογικές ρήτρες τής Συμφωνίας των Πρεσπών που αφορούν την είσοδο τής “Βόρειας Μακεδονίας” τους στην ΕΕ, την οικονομική συνεργασία Ελλάδος και Σκοπίων και την φύλαξη τού εναερίου χώρου των Σκοπίων από την Ελλάδα μας. Οι πολιτικοί λοιπόν τού εν Ελλάδι νεοταξισμού χωρίζονται ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να υπογράψουν τα μνημόνια και σε αυτούς που θέλουν να τα παγώσουν προσωρινά για να πιέσουν τάχα μου τα Σκόπια. Όσοι αποκαλούμενοι ως Πατριώτες μιλάνε για το σχίσιμο αυτών, εμείς οι Αληθινοί Εθνικιστές θα το πράξουμε. Εκείνοι ας το αποδείξουν γιατί στα μνημόνια κάποιοι σκύβανε για να περάσουν.

 

Στα Σκόπια ο προκλητικός νέος δεξιός πρωθυπουργός ξεμπροστιάζει τούς προδότες τού ψευτορωμέικου λέγοντας ότι δεν παραβιάζουν την Συμφωνία των Πρεσπών οι Σκοπιανοί αλλά η Ελλάδα και πώς δικαίως μιλάνε για Μακεδονία και Μακεδόνες καλώντας το ψευτορωμέικο σε συνεργασία. Κάποιοι μάλιστα δημοσιογράφοι στη δύσμοιρη Ελλάδα μας λένε ότι ορισμένοι δήθεν διαφωνούντες πολιτικοί, ερχόμενοι στην κυβέρνηση, γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί.

 

Στο ζήτημα τής Τουρκίας οι βάρβαροι ανατολίτες, αμέσως μόλις τέλειωσαν οι κουβέντες Μητσοτάκη και Ερντογάν, απέστειλαν πλήθος αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και ελικοπτέρων τού τουρκικού στρατού προκειμένου να δείξουν τις αληθινές προθέσεις τους. Σε μία μόνο ημέρα έγιναν 11 παραβιάσεις τού ελληνικού εναέριου χώρου. Από την άλλη πλευρά, στην Ευρώπη το παρασκήνιο των προπαρασκευών τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου θεριεύει.

 

Στην Σλοβακία επιχειρήθηκε η δολοφονία τού πρωθυπουργού Φίτσο ο οποίος όμως διέφυγε τού κινδύνου. Ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε αρνηθεί τις υπερεξουσίες τού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και είχε συστήσει επιτροπή διερεύνησης τής σχέσης θανάτων και εμβολίων τού κορονοιού. Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είχε επίσης σκοπό να εξετάσει τα οικονομικά συμφέροντα τής διάθεσης των εμβολίων. Στο δε έτερο βιολογικό όπλο τής κλιματικής κρίσης, Έλληνες επιστήμονες λένε ξεκάθαρα ότι δεν τούς επιτρέπουν να πουν ότι δεν υπάρχει κλιματική κρίση και ότι είναι με τεχνητές παρεμβάσεις μία παράνοια για τον έλεγχο τής ανθρωπότητας.

 

Οι Ρώσοι με τούς Βρετανούς διώχνουν εκατέρωθεν στρατιωτικούς ακόλουθους και η Ευρωπαία Επίτροπος και επικεφαλής τού φιλελεύθερου Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Λάϊεν κατηγορεί την Ρωσία για οικονομική αποσταθεροποίηση τάχα μου και πολιτικές παρεμβάσεις στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι εκφραστές των λαών τον οποίο επικαλούνται ως δημοκρατικό κοινοβουλευτικό τόξο προκειμένου να τον ρίξουν στην αγκάλη τού σατανά τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όμως εκείνος που αγαπά αληθινά, υπηρετεί και προστατεύει το Έθνος του είναι Εθνικιστής και ο Εθνικισμός γεννήθηκε μαζί με τήν Πίστη, τον Πολιτισμό και την Ελευθερία στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Ο Έλλην έχει ως βιοθεωρία και κοσμοθεωρία του τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό πού σημαίνει ξάστερα Πίστη στον Θεό και την Ελληνική Φυλή, Εθνική Ισχύς και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Η ελευθερία τού Ελληνικού Έθνους και η αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής διαφυλάσσονται για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές δίχως την παραμικρή νόθα παρέμβαση διεθνιστών και βαρβάρων. Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και όσοι την παραβιάζουν αξίζουν μονάχα την θανατική ποινή. Στους αιθέρες και στην εθνική μας επικράτεια ευρύτατα δεν χωράνε μήτε εχθρικές δυνάμεις μήτε νεοταξικά κλιματικά πειράματα και λοιπά βιολογικά όπλα.

 

Η Ελλάς για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοκοινωνιστές ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη, Πόντος, Ιωνία, Ίμβρος, Τένεδος είναι εδάφη ελληνικά και όπου βρίσκονται άπαντες οι ακρογωνιαίοι λίθοι τής Ελλάδος μας, εκεί ακριβώς βρίσκεται και η Ελλάς μας, από τα Αδριατικά Νερά έως τήν Βόρειο Ήπειρο και από το Μοναστήρι, την Γευγελή και την Αχρίδα έως τήν Ίμβρο, τήν Τένεδο και τον Πόντο. Ολάκερη η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας, ποτισμένη με θυσιαστικό αίμα Ελλήνων, θα δικαιωθεί.

 

Η πανώρια Ελληνίδα Γη και ο γεωφυσικός μας πλούτος θα καλλιεργηθούν, θα αξιοποιηθούν και θα ανθοβολήσουν εξασφαλίζοντας μας επισιτιστική αυτάρκεια και εθνικό εισόδημα. Ο πρωτογενής παράγοντας μαζί με την βιομηχανία και τον εμπορικό τομέα θα έρθουν σε χέρια απόλυτα ελληνικά. Οι δε εργασιακές διαφορές θα εκλείψουν. Εργάτες και Εργοδότες θα στηρίξουν και θα στηριχθούν από το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος ημών των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών με κοινωνική αξιοκρατία και εθνική ισοτιμία. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς μας θα στηριχθεί στον Έλληνα Νέο, στον Έλληνα Εργάτη, στον Έλληνα Στρατιώτη.

 

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα βγει αλώβητη από τις συμπληγάδες πέτρες τού νεοταξισμού. Εκείνοι που θα συντριβούν είναι οι παγκοσμιοποιητές και πάσης λογής βάρβαροι μισέλληνες διά τής αυτοκαταστροφικής αλαζονείας τους. Εμείς σε πόλεμο ξένο και τυραννικό δεν συμμετέχουμε. Ο Ενωμένος και Ανίκητος Ελληνισμός λευτερώνει μονάχα ελληνικές ψυχές και εδάφη ελληνικά, τιμώντας το Αίμα των Προγόνων μας. Έτσι ακριβώς όπως θα τιμήσουμε τούς Ήρωες τού Ποντιακού Ελληνισμού τής Γενοκτονίας που έπραξαν οι εγκληματίες Τούρκοι. Λευτερώνοντας τον Τραντέλληνα Πόντο μας όπως και κάθε Αιώνια Ελληνίδα Γη τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορική Ελλάδος μας. Ιδού ο Ισχυρός Ελληνισμός τής καρδιάς μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός.

Exit mobile version