Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος “καρπαζοεισπράκτορας”: προεκλογικό σόου Ράμα με πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας στην Ελλάδα!

Προ μηνών ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αμερικανοθρεμμένος εφοπλιστής Στέφανος Κασελάκης, είχε εισηγηθεί να εισαχθούν τα αλβανικά ως “γλώσσα επιλογής” στα ελληνικά σχολεία, χωρίς φυσικά να υφίσταται καμία αναγνωρισμένη αλβανική μειονότητα εντός Ελλάδος όπως εκείνος και οι συριζαίοι σύντροφοι του θα θέλανε.

Συνεπής όμως στον ραγιαδισμό της και η Νέα Δημοκρατία, αφού επέτρεψε το προ ημερών προεκλογικό σόου του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι, την ίδια ώρα που καταπατούνται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα της πραγματικά υπαρκτής και αναγνωρισμένης ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο. Μετά από αυτό το φιάσκο, η αλβανική πρεσβεία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει πρόγραμμα για την εκμάθηση της αλβανικής γλώσσας, “ιστορίας και λογοτεχνίας” στα παιδιά αλβανών που κατοικούν στην Ελλάδα, με την αντίστοιχη χρηματοδότηση με ότι αυτό συνεπάγεται για μια κρατική οντότητα που δρα συνολικά εχθρικά απέναντι στο Ελληνικό Έθνος.

Η ενδοτική στάση της κυβέρνησης και του κατάπτυστου Κυριάκου Μητσοτάκη δεν προκαλεί έκπληξη ούτε αποτελεί κάποια πρωτότυπη είδηση. Το ενδιαφέρον και το ουσιώδες εν προκειμένω είναι να τεθούν προ των ευθυνών τους οι επαγγελματίες “βορειοηπειρώτες” που καπηλεύονται τις μειονοτικές οργανώσεις, σφιχταγκαλιαζόμενοι με τους προδότες της Νέας Δημοκρατίας και αποδεχόμενοι εν τοις πράγμασι την φιλοαλβανική πολιτική της. Μήπως λοιπόν παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι εις βάρος των πραγματικών Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, από το περίπλοκο σύμπλεγμα Νέας Δημοκρατίας, Κασελάκη, Αλβανίας και υποτιθέμενων “εθνικοφρόνων” “βορειοηπειρωτών” με υποσχέσεις και δυνητικά ανταλλάγματα υπερατλαντικής προέλευσης;

Exit mobile version