Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κίνδυνος τουρκικής κυριαρχίας στην Θράκη στις Ευρωεκλογές 

Κίνδυνος τουρκικής κυριαρχίας στην Θράκη στις Ευρωεκλογές 

Θεωρούν κάποιοι … “λεπτομέρεια” το γεγονός ότι το μειονοτικό κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη ήλθε πρώτο και στις ευρωεκλογές του 2014 και σε αυτές του 2019. Η Άγκυρα φυσικά και αυτό το γεγονός πρόκειται να το χρησιμοποιήσει για το νέο Κόσσοβο που ετοιμάζει μεθοδικά στην Θράκη μας, όπως ετοίμαζε τον Αττίλα στην Κύπρο για είκοσι ολόκληρα χρόνια. 

Το “δημοκρατικό τόξο” έκανε το καθήκον του να αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με νόμο, όμως δεν έχει καμία αντίρρηση να επιτρέπει σε κόμματα που απειλούν την εθνική μας κυριαρχία να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν δεδομένα επικίνδυνα για το εθνικό μας μέλλον.

Στις εκλογές που έρχονται, λοιπόν, και τα τέσσερα μεγάλα κόμματα δηλαδή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, άλλα δεν έχουν κατεβάσει καν μουσουλμάνο υποψήφιο και άλλα έχουν κατεβάσει κάποιους άσχετους με την περιοχή μουσουλμάνους, όπως μία Πομάκα Ιατρό, η οποία έχει γεννηθεί στην Λιβαδιά και έναν μακρινής αιγυπτιακής καταγωγής δικηγόρο, ο οποίος είναι Έλληνας, έχει καταγωγή από τα Χανιά έχει Ελληνικό όνομα και συνείδηση και δεν έχει πάει ποτέ του στην Θράκη. 

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι με ευθύνη ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου ένα νέο Κυπριακό στήνεται στην Θράκη μας και αυτό γίνεται με τις ευλογίες της κυβερνήσεως των Αθηνών με εντολή του μεγάλου αφέντη από την Ουάσιγκτον. 

Exit mobile version