Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να μη ξεχνάτε όσοι ακόμη έχετε την δύναμη να θυμάστε

(ÎÝíç Äçìïóßåõóç) Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò Áíôþíçò ÓáìáñÜò (Á) óõíáíôÞèçêå ìå ôïí ðñþçí âïõëåõôÞ ôïõ ËÁÏÓ ÊõñéÜêï Âåëüðïõëï (Ä) , Ôñßôç 22 ÌáÀïõ 2012 . ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ Í.Ä./ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ

Με τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και Παύλο Μαρκάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Κατά τη συνάντηση, οι κύριοι Βελόπουλος και Μαρκάκης ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του για πανστρατιά των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, Θάνου Πλεύρη και Γιώργου Ανατολάκη

“Βελόπουλος ψήφισα το μνημόνιο γιατί έδωσα λόγο και τον τιμώ γιατί φοράω παντελόνια. Αυτά είπε τότε που ήταν στο κόμμα ΛΑΟΣ | By Ξύπνα Ελλάδα | Facebook Βελόπουλος ψήφισα το μνημόνιο γιατί έδωσα λόγο και τον τιμώ γιατί φοράω παντελόνια. Αυτά είπε τότε που ήταν στο κόμμα ΛΑΟΣ”

“Το -σε πολλούς άγνωστο- πολιτικό παρελθόν του Κυριάκου Βελόπουλου αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Ο Βελόπουλος δεν είναι από δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996. Τον πήρα να τον φέρω στον Έβερτ. Και μου λέει ο Έβερτ «είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής» δεν μπορώ να τον φέρω. Ήταν οικογενειακώς ΠΑΣΟΚ…»

 

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

 

Exit mobile version