Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η πατρίδα σας … κύριοι του “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ”

Διαμαρτυρήθηκε η ΕΕ γιατί δεν υπήρχε στην Eurovision σημαία των «non binary» ατόμων

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ο οποίος είπε στο POLITICO ότι «είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU», να απαγορεύσει τη σημαία του «μη δυαδικού φύλου»

Ο επίτροπος είπε ότι η απόφαση της EBU να αποκλείσει για πρώτη φορά σημαίες άλλες από αυτές των συμμετεχουσών χωρών ήταν άστοχη (!), δεδομένων των ευρωπαϊκών εκλογών του επόμενου μήνα, και τη στιγμή που χιλιάδες Γεωργιανοί διαδηλωτές συγκεντρώνονταν στους δρόμους της Τιφλίδας για να υποστηρίξουν τις «δημοκρατικές αξίες» (είναι δημοκρατική αξία η παραβίαση της Φύσης;) που αντιπροσωπεύει η ΕΕ! Ο Έλληνας αξιωματούχος μίλησε στο Playbook του POLITICO και για την απαγόρευση της σημαίας της ΕΕ:

«Δεν μπορώ να βρω λογική εξήγηση γιατί το κάνει αυτό η EBU. Και τι εξυπηρετεί αυτό;»«Λιγότερο από έναν μήνα από τις ευρωεκλογές, ποιος κερδίζει από την απαγόρευση της σημαίας της ΕΕ από τη Eurovision;»πρόσθεσε ο επίτροπος. «Μόνο οι ευρωσκεπτικιστές και οι εχθροί της Ευρώπης».

Ένας εκπρόσωπος της EBU υποστήριξε ότι η φετινή πολιτική της Eurovision για τις σημαίες ήταν «η ίδια με το 2023», με τους θαυμαστές να επιτρέπεται να φέρουν μόνο σημαίες των «συμμετεχουσών χωρών και τις σημαίες του ουράνιου τόξου/υπερηφάνειας».

Ο Σχοινάς είπε ότι θα θέσει το θέμα στη διοίκηση της EBU εντός της ημέρας (Δευτέρα). «Θα μιλήσω μαζί τους. Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Θα αναζητήσω εξηγήσεις και διευκρινίσεις».

Με λίγα λόγια ο Έλληνας επίτροπος θεωρεί πιο σοβαρό να υπερασπιστεί τα «δικαιώματα» «μη υπαρκτών ατόμων», από το να ασχοληθεί με φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ΕΕ η οποία βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την κατάρρευση και την καταστροφή ας συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο.

 

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΗ”… ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!

Exit mobile version