Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή και “νεοεθνικιστές”: ποιον πραγματικά φοβάται το σύστημα;

Έχει γίνει ψωμοτύρι κάθε άκαπνου πολέμιου της Χρυσής Αυγής η ψευτοεπαναστατική ορολογία και η αφ’ υψηλού κριτική, που υποδαυλίζονται ακόμα και από πρώην “χρυσαυγίτες”, οι οποίοι αποζητούν εκλογικές και όχι μόνο συμμαχίες με χτεσινούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσα σε άλλα φαιδρά, διάφοροι πουθενάδες και επί δεκαετίες άφαντοι στον εθνικιστικό αγώνα, τολμούν να αυτοαποκαλούνται ως “επικίνδυνοι” για το σύστημα ενώ δεν έχουν γίνει ποτέ αποδέκτες έστω ενός ελάχιστου ποσοστού του πολέμου που έχει ασκηθεί εις βάρος της Χρυσής Αυγής!

Οι κυβερνήσεις όμως, καθώς και οι ξένες πρεσβείες και τα υπερεθνικά λόμπι, ακόμα και μετά την υποτιθέμενη “διάλυση” ελέω καταδίκης του κινήματος, ακόμα για την Χρυσή Αυγή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, εκδίδοντας κατηγορητήρια για δράσεις καθόλα νόμιμες και πράξεις εθνικά επωφελείς!

Οι δισεκατομμυριούχοι κάτοχοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απαγορεύουν στους φίλους και στα στελέχη του εθνικιστικού κινήματος να έχουν λογαριασμούς και να αναπαράγουν λόγο υπερασπιστικό για τον Εθνικισμό της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, κάποιοι “νεοεθνικιστές” λαθρεπιβάτες ιδεών, είναι που δήθεν πολεμάει το σύστημα αλλά ούτε δικαστικές διώξεις αντιμετωπίζουν, ούτε φυσικά φιμώνονται από τα παγκόσμια αφεντικά…

Αυτά τα ελάχιστα ως μια ακόμα απάντηση στους ρουφιάνους της “ακροδεξιάς” οι οποίοι επιμένουν να λερώνουν το στόμα τους μετερχόμενοι την αισχρή συστημική προπαγάνδα εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι ορντινάτσες των σιωνιστών και των ολιγαρχών δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να μιλάνε για “σύστημα” και δικούς τους “αγώνες”, όταν όλη τους η ύπαρξη περιορίζεται σε “digits” και διαδικτυακές “μάχες”, εκλιπαρώντας για ψήφους και συμμετοχές σε ψηφοδέλτια.

Exit mobile version