Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Το θράσος και η αλαζονεία των μισελλήνων Τούρκων μακελάρηδων γης και ψυχών ελληνικών έχει υπερβεί κάθε ανθρώπινο όριο. Την ίδια στιγμή οι εθελόδουλοι ψευτορωμιοί, πολιτικοί υπάλληλοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, προσκυνούν βαρβάρους και παγκοσμιοποίηση βαφτίζοντας την ανανδρία και την τυραννία σε ειρήνη και καλή γειτονία τάχα μου. Το στόμα των εχθρών τού Ελληνισμού μας έχει γίνει πύλη θράσους και νέων απειλών. Μα είναι αλήθεια χρήσιμη ενέργεια τούτες τις ώρες μέσα σε μία στιγμή αναλογιζόμενοι ποιός είναι πιο επικίνδυνος, ο βάρβαρος ή ο προδότης, αμφότερους να τους συντρίψουμε. Κι ευθύς αμέσως να αναλάβουμε άπαντες εμείς οι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή, αληθινοί Εθνικιστές Μαχητές τής Ιερής Ελλάδος μας τις ευθύνες μας και να λάβουμε επιτέλους το Ελληνικό Έθνος Αγίων και Ηρώων στα χέρια μας.

 

Όταν ο εισβολέας ορμά κατά πάνω σου και σού στερεί εδάφη και ψυχές Ελλήνων μεθοδικά από τα βάθη των αιώνων, εσύ δεν διαπραγματεύεσαι μαζί του για συνύπαρξη και ανοχή στα σκήπτρα του. Μόνον ενώνεις τα αδέρφια σου με πίστη στις Παραδόσεις και τα Ιδανικά τής Φυλής σου, για Λευτεριά και Εθνική Ισχύ, κάτω από τα λάβαρα Θεού και Ελληνισμού και βγάζεις απόφαση να λυτρώσεις οπωσδήποτε την ψυχή τού Γένους. Ότι κάθε ένας Έλλην, όπου κι αν αυτός βρίσκεται, εκφράζει και εκπροσωπεί μία ακόμη Ελλάδα. Και ακόμη υπάρχει ένα δόγμα ακατάρριπτο για τον Αληθινό Έλληνα. Ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται, μήτε με πολεμικά μήτε καν με πολιτικά δεσμά.

 

Σήμερα το ψευτορωμέικο καθεστώς βαστά αιχμάλωτο τον Ελληνισμό μας και με τους δύο τρόπους. Από τήν μια πλευρά είναι οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους πού βαστούν προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, μας μαλώνουν που δεν τούς ευχαριστούμε για αυτό και μας ζητούν να παραδώσουμε και την υπόλοιπη Ελλάδα. Και από την άλλη πλευρά το πολιτικό καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας αλλοιώνει εθνολογικά τήν Πατρίδα μας με λαθρεποίκους, ανοίγει την νέα Κερκόπορτα για να μην χυθεί τάχα το αίμα τού αδύναμου Έλληνα ραγιά όπως μας θωρούν και μας οδηγούν στα δεσμά τού σατανά τής παγκοσμιοποίησης.

 

Η Τουρκία λοιπόν πριν λίγες ημέρες μας είπε δημόσια και κατάμουτρα ότι δεν πρόκειται να καταθέσει κανένα σχέδιο πτήσεως στις ασκήσεις έρευνας και διάσωσης που κάνει στο Αιγαίο. Επιπλέον ο προκλητικός Ερντογάν ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας, αναφερόμενος στην 19η Μαΐου 1919 και την Ποντιακή Γενοκτονία, είπε ότι η Τουρκία προέβη τάχα σε έναν πόλεμο ανεξαρτησίας ενάντια στους εχθρούς της, εμφανίζοντας τα αδέρφια μας τού Ελληνισμού τής Ιωνίας και τού Πόντου μας ως δήθεν εισβολείς και κατακτητές τουρκικής γης!

 

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών υβρίζει την αιμματοποτισμένη Ελληνίδα Γη Τρανών Ελλήνων Ηρώων, προσωρινά τουρκοπατημένη, ως δήθεν τουρκική και κατηγορεί τις δράσεις των Ποντίων στα πλαίσια τής Μεγάλης Ιδέας για την λευτεριά τους. Οι Τούρκοι αναφερόμενοι στις εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης τού Ελληνισμού μας για την Ποντιακή Γενοκτονία, μιλάνε για αβάσιμους ισχυρισμούς και ακροδεξιό λαϊκισμό και καλούν οι αχρείοι τις προσκυνημένες πολιτικές αρχές τής Πατρίδος μας να καταδικάσουν αυτές τις εκδηλώσεις!

 

Την ίδια στιγμή το ελληνόφωνο υπουργείο εξωτερικών μιλάει για ειρηνική συμβίωση, οικονομική συνεργασία και τουρκικές εισόδους με βίζα και ακόμη για συνεργασία στο ζήτημα των λαθρομεταναστών στους οποίους οι ίδιοι οι Τούρκοι με τούς σιωνιστές σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου και λοιπούς ψευτοσυμμάχους ωθούν στην Πατρίδα μας. Το ψευτορωμέικο ενσωματώνει τούς λαθρεποίκους για να μας αντικαταστήσει σε μία μικρότερη Ελλάδα δίχως Έλληνες. Τα δε ζητήματα τής ΑΟΖ και τής υφαλοκρηπίδας οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες δεν τολμούν να τα θίξουν όταν οι Τούρκοι στη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο μιλούν για συγκυριαρχία και αρπαγή εδαφών και υδάτων με ψεύτικες μειονότητες και πλωτά μέσα.

 

Την ίδια στιγμή ο λαθροεποικισμός λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και φτάνει από τον Έβρο και το Αιγαίο, τώρα πλέον μέχρι την δυτική Κρήτη και την Γαύδο. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν μετά και από τήν δολοφονία, ως λέγουν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους, τού Ιρανού προέδρου από τις ΗΠΑ και τις σιωνιστικές δυνάμεις τής Δύσης, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έρχεται όλο και πιο κοντά. Η δε ακρίβεια των πρώτων υλών, των ενεργειακών πόρων και των αγαθών πρώτης ανάγκης λόγω των διεθνών γεωπολιτικών συγκρούσεων οδηγούν τον λαό μας στη φτωχοποίηση.

 

Τήν Πατρίδα μας όμως δεν την παραδίδουμε και στους πάσης λογής μισέλληνες κεφάλι ραγιά δεν σκύβουμε. Η απάντηση τού αληθινού και απροσκύνητου Ελληνισμού μας είναι η ενότητα και ο Εθνικός Αγών για την λευτεριά πάσας Γης και Ψυχής Ελληνικής. Είναι ο Εθνικιστικός μας Αγών για την ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος τής καρδιάς μας. Η Μεγάλη Ιδέα που θίγει και τρομάζει τους Τούρκους είναι πάντα ζωντανή και ακμαία μέχρι την απόλυτη Νίκη που θα σημάνει την απελευθέρωση τής Ιωνίας, τού Πόντου μας και όλων εν γένει και εν συνόλω των προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων που θα ενωθούν οπωσδήποτε και διά των χειρών μας με τήν Μητέρα Ελλάδα.

 

Η Ιερή Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά της που φέρουν οπωσδήποτε Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση Ελληνική, ομού και αδιαιρέτως. Αυτή είναι η θέση και η απόφαση πάντων ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών και Ελληνορθόδοξων Εθνικοκοινωνιστών. Πίστη, Ενότητα,  Αγώνας, Νίκη και Ισχύς. Μέσα σε μία Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας η Παράταξη τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας είναι μονάχα μία, η Ελλάς.

 

Βάρβαροι και προδότες ούτε ένας ανάμεσα μας. Η Ελληνίδα Γη είναι σιτοβολώνας, σχολείο αγέρωχου ελληνικού πολιτισμού και κάστρο απόρθητο. Πείνα δεν μας αγγίζει, το ηθικό μας αγέρωχο παραμένει και η ώρα τής λυτρώσεως ή τής πτώσεως είναι εμπρός μας. Αλλά εμείς θα κινηθούμε στην μία και μόνη ελληνική οδό. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός και Εθνικός Στρατός. Ότι η Ελλάς μας προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει οπωσδήποτε. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!

 

Exit mobile version