Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με KANENAN! 

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού δεν απομένουν παρά μόνο λίγες ημέρες μέχρι τις Ευρωεκλογές και έχουν αρχίσει διάφοροι τύποι να καπηλεύονται το όνομα, την παράδοση, τον μύθο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ισχυρίζονται ότι τους στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλους και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ κάποιους πρώην Χρυσαυγίτες, που αρνήθηκαν το παρελθόν τους και εκμεταλλεύονται ότιέγιναν γνωστοί μέσω της Χρυσής Αυγής και ΜΟΝΟ γιατί αλλιώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τους ήξερε!

Η πολιτική απάτη με τους “Σπαρτιάτες” και όχι μόνο(…), που γύριζαν οι πολιτευτές τους στα χωριά και έλεγαν ότι δεν υπάρχει πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτοί είναι στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί.

Όλοι οι πιστοί στην Ιδέα του αληθινού Εθνικισμού, που είναι υπερήφανος και δεν απολογείται στους εθνοπροδότες, έχουν καθήκον να ενημερώσουν τον λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εκπροσωπείται από γυρολόγους και τυχοδιώκτες, οι οποίοι συνεργάζονται με κάθε είδους πολιτικό απόβλητο του κατεστημένου.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ.

Ένα δημοσίευμα από το”ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” για αυτούς που τους βολεύει να ξεχνούν

 

Exit mobile version