Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Βελόπουλος καλωσόριζε τον εκλεκτό καλεσμένο του, όπως έλεγε, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο στο κανάλι του

(ÎÝíç Äçìïóßåõóç) Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò Áíôþíçò ÓáìáñÜò (Á) óõíáíôÞèçêå ìå ôïí ðñþçí âïõëåõôÞ ôïõ ËÁÏÓ ÊõñéÜêï Âåëüðïõëï (Ä) , Ôñßôç 22 ÌáÀïõ 2012 . ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ Í.Ä./ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ

Σε μέγα… ναζιστοφάγο έχει εξελιχθεί ο Κυριάκος Βελόπουλος. Μάλιστα, σε πρόσφατη αβάντα («αντισυστημική» βεβαίως βεβαίως) που είχε από τον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «αν θα ήταν ο φυσικός και ηθικός αυτουργός που θα εξαφάνιζα τους ναζί από την χώρα μου θα ήμουν υπερήφανος».

Ήταν, όμως, το 2015 όταν ο Βελόπουλος καλωσόριζε στο στούντιο τον εκλεκτό καλεσμένο του, όπως έλεγε, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο στο κανάλι του.

Τι συνέβη, όμως, και ο «ναζιστόφιλος» του 2015 έγινε ξαφνικά βέρος «αντιφασίστας»; Είδε ξαφνικά το «δημοκρατικό φώς»; Μήπως, ως δημοσιογράφος, ήταν… ανενημέρωτος και άξαφνα… ενημερώθηκε;

 

Τίποτε από όλα αυτά, απλώς τότε ο «αντισυστημικός» είχε μόλις αποχωρήσει από τη ΝΔ που είχε πάει στο πλαίσιο της «πανστρατιάς των Ευρωπαϊκών δυνάμεων» που είχε απευθύνει ο Σαμαράς. Από την άλλη ο Τσίπρας βρισκόταν στην καλύτερή του περίοδό του και ο Βελόπουλος έψαχνε στέγη, για να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα.

Exit mobile version