Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μια “εγκληματική οργάνωση” Νεοδημοκρατών με αποδεδειγμένο οικονομικό όφελος!

Άλλη μια “εγκληματική οργάνωση” Νεοδημοκρατών με αποδεδειγμένο οικονομικό όφελος! “Εγκληματική οργάνωση” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χωρίς οικονομικό όφελος και για τον λόγο αυτό τόσο ο Εφέτης Εισηγητής, όσο και η Εισαγγελέας της δίκης μας πρότειναν την απαλλαγή της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία. Αυτό δεν ισχύει για κάποια «λουλούδια» της ΝΔ που «ανθίζουν» στο «θερμοκήπιο» της διαφθοράς

Εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε στην εφορία της Χαλκίδας: Τα «λουλούδια» της ΝΔ είναι πάρα πολλά και «ανθίζουν» στο «θερμοκήπιο» της διαφθοράς όπως καταδεικνύει η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στην εφορία Χαλκίδας. Η συλληφθείσα Ε.Τ., η οποία κατηγορείται από την Ελληνική Αστυνομία ότι, ως Διευθύντρια της συγκεκριμένης Δ.Ο.Υ., συμμετείχε σε ένα ευρύ κύκλωμα εφοριακών υπαλλήλων αλλά και άλλων προσώπων εκτός Δ.Ο.Υ., που δρώντας ως «εγκληματική οργάνωση» κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 95.600 ευρώ από ιδιώτες και επιχειρηματίες φορολογούμενους.

Η εν λόγω εφοριακός είχε άριστες σχέσεις με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2024 σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος η Ε.Τ. είχε βραβευθεί από υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην εφοριακό και από βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση κοπής πίτας του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, η κα Ε.Τ. είχε επιλεγεί για βράβευση. Την τιμητική πλακέτα της βράβευσης απένειμαν ο πρώην εφοριακός, νυν υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και νυν βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλειος Σπανάκης και η βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, κα Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Exit mobile version