Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,   Για εμάς στο κέντρο του σκληρού πυρήνα της Πίστης μας ευρίσκεται το Έθνος, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και όχι το κράτος, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα οι ανυπόστατοι και χολερικοί χαρακτηρισμοί «φασίστες» ή «νεοναζί», τους οποίους μας αποδίδουν για να μας συκοφαντήσουν στα μάτια του Λαού οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι ποικίλοι πληρωμένοι λασπολόγοι σε φυλλάδες και κανάλια.

Βεβαίως κατανοούμε την έκταση και το βάθος του μίσους, του δόλου και της υποκρισίας τους, η οποία εξ άλλου τους χαρακτηρίζει ηθικά και ψυχολογικά. Όμως, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές εμπνεόμαστε μόνον από την Πίστη προς την Ελληνική Πατρίδα και είμαστε πανέτοιμοι να πολεμήσουμε αδίστακτα όποιον την επιβουλεύεται, όπως έπραξαν οι προπάτορές μας το 1940 – 1941, μαχόμενοι κατά των Ιταλών και Γερμανών εισβολέων.

Τόσον η έννοια του Εθνικισμού, όσο και ο μοναδικός φορέας και εκφραστής του στην Πατρίδα μας έχουν υποστεί στις ημέρες μας όλων των ειδών τις διαστρεβλώσεις, είτε λόγω ευτελών πολιτικών σκοπιμοτήτων, είτε λόγω ιδεολογικής άγνοιας και αμορφωσιάς. Πολλοί αφορίζουν τον Εθνικισμό αναφερόμενοι επιλεκτικά και διαστρεβλωτικά σε στοιχεία ξένα προς την ιδεολογία του, άλλοι δε προσπαθούν να βαφτίσουν ως τάχα «Εθνικιστικές», ιδέες αλλότριες και εν πολλοίς αντίθετες με το πνεύμα και το περιεχόμενο του Εθνικισμού.

Αξίζει λοιπόν. για μιαν ακόμη φορά, να παραθέσουμε στα ουτιδανά αυτά υποκείμενα τον διασαφηνιστικό και ακριβόλογο περί Εθνικισμού ορισμό του αείμνηστου Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, πρωθυπουργού της Ελλάδος και πολιτικού που αποτελεί εμβληματική μορφή για τον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο, από το ομότιτλο δοκίμιο του:

«Ο Εθνικισμός αποτελεί την ενεργητική κατάφαση της ιδέας του Έθνους. Εθνικιστής δεν είναι μόνο ο έχων Εθνική Συνείδηση, αλλά αυτός που αδιακόπως ενεργεί και αγωνίζεται για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την προκοπή και την πρόοδο του Έθνους του, και ανάγει το συμφέρον αυτού ως πρώτιστο μεταξύ κάθε άλλου ατομικού ή συλλογικού συμφέροντος».

 

Exit mobile version