Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ …

Αν στείλουμε τους S-300 στο Κίεβο θα αποτελεί ΕΧΘΡΙΚΗ ενέργεια προς την Ρωσία, η οποία μας τους προμήθευσε με ρητή συμφωνία να μην τους δώσουμε σε τρίτη χώρα.

Η ουκρανική προεδρία αποκάλυψε την μυστική και καταστροφική συμφωνία με την Κυβέρνηση ΝΔ.

Με ανακοίνωση, η οποία δεν έχει διαψευστεί ακόμα αναφέρεται σε «ολοκληρωμένη βοήθεια» της Ελλάδας προς τη χώρα τους και το κάλεσμα σε «περαιτέρω ενίσχυση αυτής της βοήθειας με βάση τις τρέχουσες ανάγκες των Ουκρανών πολεμιστών».

Αυτή λοιπόν η «περαιτέρω ενίσχυση» που τόνισε το Κίεβο, αποκαλύπτεται σήμερα υπό τη μορφή μιας νέας, μεγάλης λίστας εξοπλιστικών απαιτήσεων των Ουκρανών από τους Δυτικούς συμμάχους τους, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η κυβερνητική «Καθημερινή», η ελληνική Κυβέρνηση εξετάζει και επεξεργάζεται τη λίστα των αιτημάτων του Ζελένσκι, ο οποίος ζητά … τα πάντα από την Αθήνα!

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που ζητά το Κίεβο από τη χώρα μας είναι ο εξής, όπως τον αναφέρει ο Βασίλης Νέδος στο ρεπορτάζ του:

Οι μεγάλες οι ουκρανικές απαιτήσεις είναι βέβαιο ότι θα μειώσουν την αποτρεπτική ισχύ του Στρατού μας και θα είναι καταστροφικό αν στείλουμε Patriot και S-300 στο Κίεβο. Μάλιστα αν στείλουμε τους S-300 στο Κίεβο θα αποτελεί ΕΧΘΡΙΚΗ ενέργεια προς την Ρωσία, η οποία μας τα προμήθευσε με ρητή συμφωνία να μην τους δώσουμε σε τρίτη χώρα.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ… ΧΑΡΚΟΒΟ!

Exit mobile version