Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

“Όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, όλοι εμείς οι Πιστοί στο Θεό και την Ελληνική Φυλή είμαστε οπωσδήποτε Εθνικιστές, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, όπως σωστά είχε πει ο Ίων Δραγούμης.”

Η ώρα τής αποκαλύψεως των πραγματικών θέσεων και προθέσεων στην πράξη και στα έργα δια την απόκρουση των μισελλήνων και την λευτεριά τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας έφτασε. Οι προκλήσεις προδοτών και βαρβάρων εντολοδόχων τού σιωνιστικού νεοταξισμού κορυφώνονται και η κάθαρση με την ενότητα τού Πιστού σε Θεό και Ελληνική Φυλή Μαχόμενου Ελληνισμού πρέπει να γίνει άμεσα. Η ώρα τής Εθνικής Αντεπίθεσης για να λάβουμε ως ενιαίο και Ανίκητο Εθνικό Σώμα την Πατρίδα στα τίμια και καθάρια ελληνικά χέρια μας ξεκίνησε και οι αλήθειες πλέον πρέπει να πλημμυρίσουν καρδιές και να σημάνουν αποφάσεις.

 

Πολλά λέγονται τούτες τις ημέρες από κάποιους διάττοντες καινοφανείς αστέρες που επιθυμούν να εμφανιστούν ως εκφραστές τού πατριωτικού συναισθήματος. Όλοι τούτοι οι διχαστές τού Εθνικιστικού Κινήματος διατείνονται ότι οι ίδιοι είναι Πατριώτες και όχι Εθνικιστές και ότι ο Πατριωτισμός δεν έχει καμία σχέση με τον Ελληνικό Εθνικισμό. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όποιος Έλλην αγαπά την Γη των Πατέρων του, δηλαδή την Πατρίδα του, αυτός αγαπά ομοίως και το Ελληνικό Αίμα των Προγόνων που τον γέννησαν, δηλαδή το Έθνος των Ελλήνων.

 

Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Πατριώτης και Εθνικιστής, ομού και αδιαιρέτως. Το δε Ελληνικό Κράτος υφίσταται αποκλειστικά προκειμένου ως απόρθητο Κάστρο να υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων με τήν διαιώνιση και την ισχύ τής Ελληνικής Φυλής. Διότι κράτος υφίσταται ακόμη και όταν το βαστούν μισέλληνες τύραννοι, είτε προδότες είτε βάρβαροι, αλλά ελληνικό δεν είναι. Και τότε χρέος τού Αληθινού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας είναι να λευτερώσουμε ψυχές, συνειδήσεις και εδάφη ελληνικά.

 

Η υποκρισία τού ψευτορωμέικου ξεπέρασε κάθε όριο. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και το κοινοβουλευτικό τους τόξο με επικεφαλής την κυβέρνηση επικαλούμενοι την υπεύθυνη τάχα στάση τους στα εθνικά μας ζητήματα παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά μας και εν δυνάμει εδαφικά δικαιώματα στους βάρβαρους γείτονές μας που καταδυναστεύουν προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες ενώ ζητούν ανοικτά να αρπάξουν και την υπόλοιπη Ελλάδα μας.

 

Είδαμε και ακούσαμε προσφάτως τούς Σκοπιανούς με την νέα τους κυβέρνηση να ξεσκεπάζουν την συνθήκη των Πρεσπών για την δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα ενός δήθεν μακεδονικού κράτους. Ο δε Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για τουρκική μειονότητα και τουρκικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Ανατολικό Αιγαίο και την Ελεύθερη Θράκη μας. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι έχουν αμφισβητήσει τον εναέριο χώρο μας από τα 6 έως τα 10 ναυτικά μίλια, ενώ πραγματοποιούν στο Αιγαίο θαλάσσιες και εναέριες ασκήσεις. Ακόμη οι βάρβαροι ανατολίτες πραγματοποιούν έρευνες γεωφυσικού πλούτου ενώ αρνούνται στην Ελλάδα την άσκηση των εθνικών της κυριαρχικών δικαιωμάτων.

 

Τούτες τις μέρες ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν προέβη στη διακήρυξη νέου διατάγματος για τον κανονισμό κήρυξης πολέμου και επιστράτευσης σύμφωνα με το οποίο η εν λόγω αρμοδιότητα τού τουρκικού κράτους ανατίθεται άμεσα στον πρόεδρο χωρίς την σύγκλιση υπουργικού συμβουλίου. Ευθύς αμέσως ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δένδια να θυμάται και να αναλογίζεται ξάφνου τον κίνδυνο υπαρξιακής απειλής που αντιμετωπίζει η Ελλάς. Ο κ. Δένδιας μίλησε ξαφνικά μέσα στην Βουλή για την αμφισβήτηση όντως από την Τουρκία τής κυριαρχίας μας και όχι μόνο των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αλλά και τής διεθνούς συνθήκης για την ταυτότητα των μουσουλμάνων τής Θράκης μας που η Τουρκία τούς αποκαλεί Τούρκους. Κι ακόμη, ο υπουργός Άμυνας κάνει λόγο για τουρκική απειλή των γεωγραφικών και νομικών ορίων τής Ελλάδος μας ζητώντας επαγρύπνηση.

 

Αυτό όμως που δήθεν ξεχνάνε άπαντες οι βουλευτές τής κυβερνώσας παράταξης είναι ότι έχουν εγκρίνει και εφαρμόζουν στην πράξη όλους αυτούς τούς κινδύνους που τώρα ξαφνικά τάχα διαπιστώνουν. Είναι οι ίδιοι ψευτορωμιοί πολιτικοί που εφαρμόζουν την συνθήκη των Πρεσπών ονομάζοντας τα Σκόπια “Βόρεια Μακεδονία” και επιτρέπουν την κάθοδο στις ευρωεκλογές εκ τής Θράκης μας τουρκικού κόμματος που αναφέρεται σε τουρκική μειονότητα και γλώσσα με αντίστοιχα αυτόνομα δικαιώματα. Το συγκεκριμένο τουρκικό κόμμα μάλιστα συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια του μία υποψήφια από την Δυτική Μακεδονία μας που είναι συνεργάτης τού γνωστού Ουράνιου Τόξου. Είναι όλοι αυτοί οι σλαβόφρονες που μιλάνε ανοικτά για την διεκδίκηση τής Ελεύθερης Μακεδονίας μας από τα Σκόπια.

 

Απέναντι σε όλες αυτές τις προκλήσεις οι δήθεν πατριώτες ψευτορωμιοί πολιτικοί δεν έχουν εκφράσει καμία απολύτως αντίδραση. Εις ότι αφορά τα ίδια τα κυριαρχικά μας πάντα δικαιώματα, όλοι οι δήθεν σωτήρες, παλαιοί και νέοι, πατριώτες τάχα μου αλλά όχι Εθνικιστές και τα κοινοβουλευτικά τους κόμματα, έχουν ξεχάσει επιπλέον την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια που δικαιούται η Ελλάς μας εκ τού Διεθνούς Δικαίου τής Θάλασσας. Η δε κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου τού υπουργού Άμυνας, το δικαίωμα αυτό στο Αιγαίο το έχει εγκαταλείψει.

 

Την ίδια στιγμή όμως η τουρκόφιλη κυβέρνηση τής Λιβύης προέβη σε διάβημα κατά τού Έλληνα πρέσβη για τις έρευνες γεωφυσικού πλούτου που κάνει η Πατρίδα μας με νορβηγικό ερευνητικό πλοίο νότια και νοτιοδυτικά τής Κρήτης. Οι Λίβυοι επικαλούνται το παράνομο αλλά προωθημένο διεθνώς άνευ ελληνικής αντίδρασης τουρκολιβυκό σύμφωνο ΑΟΖ που μάς αφαιρεί κυριαρχικά δικαιώματα ανατολικά τής Κρήτης έως το Καστελόριζο.

 

Οι θρασείς Τούρκοι με τούς εκάστοτε συμμάχους τους ζητούν να αρπάξουν κι άλλη Ελλάδα. Πρόσφατα ο Αλβανός πρωθυπουργός ήρθε και μίλησε στο Γαλάτσι, με την πρεσβεία του να ζητάει εκμάθηση αλβανικής γλώσσας για τα παιδιά των Αλβανών που έχουν έρθει λαθραία όπως και τόσοι άλλοι. Κι ενώ ο Ελληνισμός μας ματώνει και μειώνεται δημογραφικά μέσα στη φτώχεια, την υπογεννητικότητα και την νεομετανάστευση, οι πολιτικοί ταγοί τής αστικής νεοταξικής υποκρισίας και δημοκρατίας ενσωματώνουν σωρηδόν όλους τούς λαθροεισβολείς για να μάς αντικαταστήσουν. Όμως δυστυχώς η Ιερή Ελλάς μας βρίσκεται στα χέρια θεσμικών φορέων που χρηματίζονται και εκβιάζουν πολίτες, όταν κάποιοι άλλοι οδηγούν στον θάνατο Έλληνες μέσα από την αλλοίωση των δομών ασφαλείας και συγκοινωνιών.

 

Η υποκρισία, η προδοσία, η αναλγησία έχουν γίνει ένα σώμα με τον βαρβαρισμό. Ήρθε η ώρα να βάλουμε οριστικό τέλος στην νεοταξική υποκρισία και τον μισελληνισμό. Αλλά για να συμβεί αυτό, για να φέρουμε αληθινή λευτεριά ψυχών και εδαφών ελληνικών, πρέπει να αναλάβουμε όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες τις ευθύνες μας. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, είναι Εντολή των Τρανών Προγόνων μας και τού Έθνους μας να αφήσουμε τις γκρίνιες στην άκρη και να κάνουμε τα λόγια απτές πράξεις. Διότι όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, όλοι εμείς οι Πιστοί στο Θεό και την Ελληνική Φυλή είμαστε οπωσδήποτε Εθνικιστές, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, όπως σωστά είχε πει ο Ίων Δραγούμης.

 

Εκείνοι που διαλύουν παραγωγή, κοινωνία, οικονομία και εθνική κυριαρχία δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας. Η Γη μας και οι γεωφυσικοί μας πόροι είναι η δύναμη τής αυθυπαρξίας, τής διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής και τής λευτεριάς μας συνάμα. Ο Έλλην Εργάτης και ο Έλλην Στρατιώτης εμπνέουν την Ελληνική Νεολαία. Η ελληνική οικογένεια θα ενισχυθεί για μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερα ελληνόπουλα.

 

Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε χερσαίο έδαφος, χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο θα ασκηθούν και θα επεκταθούν στο ακέραιο συμφώνως με το διεθνές δίκαιο και φυσικά το Δίκαιο τού Έθνους. Πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Γη θα σμίξει ξανά και για πάντα στην αγκάλη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η Ελλάς μας όμως μπορεί να ζήσει μονάχα με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Νυν και αεί, Πατριώτες και Εθνικιστές Έλληνες, άπαντες Ενωμένοι κάτω από τα Λάβαρα Θεού και Ελλάδος για να ανατείλει ολόχρυση η αυγή τού Αιώνιου Ελληνισμού.

Exit mobile version