Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 Έλον Μασκ ΥΠΕΡ AfD και ΚΑΤΑ “παγκοσμιοποίησης”και Μπάιντεν

SpaceX Chief Engineer Elon Musk speaks in front of Crew Dragon cleanroom at SpaceX Headquarters in Hawthorne, California on October 10, 2019. (Photo by Yichuan Cao/NurPhoto via Getty Images)

Έλον Μασκ ΥΠΕΡ AfD και ΚΑΤΑ “παγκοσμιοποίησης”και Μπάιντεν:«Ας ελπίσουμε ότι η AfD θα κερδίσει τις εκλογές για να σταματήσει αυτήν την ευρωπαϊκή αυτοκτονία»

O δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο διεθνές στερέωμα. Αποκαλύπτεται ότι ο ισχυρός άνδρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του X, έχει όλους τους ηγέτες της “παγκοσμιοποίησης” στο στόχαστρο.

Στόχος όπως φαίνεται δεν είναι μόνο η ανατροπή του Τζο Μπάιντεν και η επανεκλογή του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν με την κατάληψη της Ουκρανίας και την διάλυση του ΝΑΤΟ.

Ο Μασκ φαίνεται να έχει κατανοήσει πλήρως τον νευραλγικό ρόλο αυτής της Ελλάδας-προτεκτοράτου στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και πλέον τον έχει θέσει την ηγεσία της στο στόχαστρο!

Πίσω από την γνωστή πλατφόρμα X που ο Έλον Μασκ, στην οποία επιτρέπονται δημοσιεύσεις ενάντια στο woke κίνημα και την παγκοσμιοποίηση αναπτύσσεται μια πανίσχυρη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης: Το GROK. Μία πλατφόρμα που έρχεται ως απάντηση στο δημοκρατικό, φιλελεύθερο και αντιρωσικό ChatGPT.

Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο GROK, επιτρέπεται μόνο στα εκλεκτά, διακεκριμένα μέλη του X και μάλιστα, εκτός Ελλάδας. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έπιασε στον ύπνο το Μέγαρο Μαξίμου …

Υ.Γ.: «Ας ελπίσουμε ότι η AfD θα κερδίσει τις εκλογές για να σταματήσει αυτήν την ευρωπαϊκή αυτοκτονία». Την στήριξή του στην ακροδεξιά Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) εξέφρασε ο Ελον Μασκ , παρεμβαίνοντας στη γερμανική πολιτική σκηνή, καθώς προχώρησε στην αναπαραγωγή  ανάρτησης ενός άλλου λογαριασμού στην πλατφόρμα Χ, με την οποία ο συντάκτης της εξαπέλυε επίθεση στη διαχείριση της μετανάστευσης από το Βερολίνο.

Exit mobile version