Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλογές: η νέα “μεγάλη ιδέα” των “εθνικοπατριωτών”

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με KANENAN!

Αν αναρωτιέστε που βρίσκονται όλοι αυτοί οι “εθνικοπατριώτες” όταν θίγονται καίρια ζητήματα εθνικά ή κοινωνικά όταν δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η απάντηση είναι πολύ απλή. Καμία διάθεση για ουσιαστικό πολιτικό αγώνα δεν γίνεται να έχουν άτομα, τα οποία μόνη τους έγνοια είναι οι κάλπες και τα ψηφοδέλτια!

Το μεγάλο δέλεαρ των “σωτήρων της Πατρίδας” είναι αναμφισβήτητα το κοινοβουλευτικό χρήμα. Ανέσεις, προνόμια, γλύφτες αριστερά και δεξιά, ξεκούραστα χιλιάρικα εφτά τον αριθμό, βουλευτικά αυτοκίνητα είναι όλα όσα ονειρεύονται οι “εθνικόφρονες” ελλαδέμπορες που σκυλεύουν τους εθνικιστικούς αγώνες. Κανείς από αυτούς δεν έχει κάνει ούτε μια ώρα κρατητήριο και κατά τα άλλα τολμάνε να αποκαλούν… “αγώνες”, τις διαδικτυακές προεκλογικές εκστρατείες τους. Πλήρης αντιστροφή των εννοιών!

Ασήκωτο το βάρος της ιδεολογικοπολιτικής κληρονομιάς της Χρυσής Αυγής, και σίγουρα δεν γίνεται να το σηκώνουν αδύναμα ανθρωπάκια που μια ζωή ζητιάνευαν μια θέση κάτω από τον ήλιο της μεταπολίτευσης και της αστικής δημοκρατίας. Ας αφήσουν λοιπόν τις μεγαλόστομες δηλώσεις για τις “αξίες” και τον “πατριωτισμό” τους και ας παραδεχτούν τον σκοπό ζωής τους, την νέα “μεγάλη ιδέα” τους, τις εκλογές και την πολυπόθητη βολευτική καρέκλα.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με KANENAN! 

Exit mobile version