Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορθάνοιχτα τα σύνορα για τους εισβολείς! Δραματική αύξηση των ροών στο πρώτο τρίμηνο του 2024

Η καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία και την οποία πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια των κυκλωμάτων των διακινητών λαθρομεταναστών. Την πραγματικότητα αυτή έρχονται να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της Frontex (η οποία είναι δύναμη ΜΟΝΟ καταγραφής και όχι αποτροπής), σύμφωνα με την οποία η εισβολή από θαλάσσης συνεχίζεται κανονικότατα παρά την γαλάζια περί του αντιθέτου προπαγάνδα!

Επισήμως μπορεί να επικαλούνται “μείωση” των ροών από την κεντρική Μεσόγειο, αποκαλύπτουν όμως την εκρηκτική αύξηση από τα περάσματα της δυτικής Αφρικής και της Ανατολικής Μεσογείου, από την οποία σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα παρατηρείται αύξηση της τάξης του 109% των λαθρομεταναστευτικών ροών!

Είναι σίγουρο πως ο φιλελεύθερος υπουργός «Μετανάστευσης και Ασύλου» Καιρίδης δεν φαίνεται να… καίγεται για αυτή την αύξηση μιας εν ενεργεία εθνικής απειλής, αν κρίνουμε από παλαιότερες υποτιμητικές δηλώσεις για την κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή για τον εξωραϊσμό της οθωμανοκρατίας που ο ίδιος ξεστόμισε.

Exit mobile version