Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η λαθρομετανάστευση είναι μπίζνα! Fund που ξεσπιτώνει Έλληνες ανακαινίζει δομές για “προσφυγόπουλα”

Η Χρυσή Αυγή δεν έπαψε ποτέ να καταγγέλλει, είτε μέσω της κοινοβουλευτικής της εκπροσώπησης είτε μέσω της διαρκούς ακτιβιστικής της δράσης, τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν τα διάφορα fund σε συνέργεια με τις “Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις” στην εκτέλεση του σχεδίου αντικατάστασης πληθυσμού στην Πατρίδα μας. Λίγες μόλις ημέρες μετά την τελευταία πρόσφατη δημόσια παρέμβαση του κινήματος στην δυτική Θεσσαλονίκη σχετικά με το ζήτημα, ήρθε στο φως μια άκρως αποκαλυπτική είδηση, ενδεικτική της κοροϊδίας της κυβέρνησης εις βάρος των ψηφοφόρων της και ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Έτσι λοιπόν, μαθεύτηκε πως η εταιρεία doValue “επένδυσε” χρήματα στην “ενεργειακή αναβάθμιση” του λεγόμενου “κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων” στο Ωραιόκαστρο, ενός κέντρου που ανήκει στην ΜΚΟ Arsis, η οποία με αυτόν τον τρόπο νομιμοποιεί “ηθικά” όχι μόνο την εισπρακτική λειτουργία της doValue, αλλά ξεδιάντροπα λαμβάνει από τα “λάφυρα” ένα ύπουλο στήριγμα στην συνέχιση του “θεάρεστου” έργου της, με σκοπούς αυτόχρημα αντεθνικούς.

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια γίνεται ξεκάθαρο πως ΜΚΟ, funds και αριστεροί δουλεύουνε μαζί, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή της Νέας Δημοκρατίας. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον του προέδρου της (και πρωθυπουργού δυστυχώς για την Ελλάδα), έχει επίσης στην κατοχή του τέτοια “μη-κυβερνητικά” “ευαγή” ιδρύματα, και εμπλέκεται σε αυτές τις ίδιες ανθελληνικές δραστηριότητες;

Exit mobile version