Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Περί “εγκληματικής οργανώσεως”

ÁÈÇÍÁ-ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ ÓÔÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÅÙÓ ÌÅ ÏÌÉËÇÔÇ ÔÏ ×ÑÇÓÔÏ ÐÁÐÐÁ.(EUROKINISSI-ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Σε άρθρο του ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, μάρτυς κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής λέγει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, αλλά “εγκληματική οργάνωση”. Αλήθεια με έναν Αλιβιζάτο εκ Κεφαλληνίας, υπουργό του “φασιστικού” καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του 1936, του καθεστώτος του Ιωάννου Μεταξά τι σχέση έχει ο καθηγητής Αλιβιζάτος; Για τον άλλον τον “αντιφασίστα” Τσουκαλά γνωρίζουμε ότι είναι γιος υπουργού της 21ης Απριλίου, όπως και ο καθ’ έξιν μηνυτής μου Δημητράς, ο οποίος κατηγορείται για κακουργήματα για την δράση με τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες.

Ο Ν. Αλιβιζάτος σήμερα κεντρώος κινούμενος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ υπήρξε επί σειρά ετών δραστήριος παράγοντας του ΚΚΕ εσωτερικού, της διασπάσεως αυτής του ΚΚΕ, η οποία στηριζότανε (και οικονομικά!) στο καθεστώς του αιμοσταγούς κόκκινου τυράννου της Ρουμανίας Τσαουσέσκου. Αυτά, όμως, πέρασαν … “περασμένα, ξεχασμένα” και έτσι σήμερα ο Αλιβιζάτος με πάσα άνεση ομιλεί περί δημοκρατίας, ποιος;

Αυτός ο θαυμαστής του τύραννου Τσαουσέσκου και μας επιπλήττει ως φασίστες και “νεοναζί”, οι οποίοι ήμασταν απειλή για το αστικό καθεστώς! Μόνο που σήμερα δεν υπάρχει κάποιο κατ’ αυτόν “φασιστικό” καθεστώς σε κάποια χώρα, το οποίο να θέλουμε να εγκαταστήσουμε στην Ελλάδα, ενώ όταν αυτός ήταν υμνητής του Τσαουσέσκου υπήρχε η τυραννία στην Ρουμανία, η ποια θα επιθυμούσε να υπάρχει και στην Ελλάδα… Το θράσος περισσεύει στα ορφανά του Μαρξ είτε του Στάλιν, είτε του Τρότσκι, είτε ακόμη και του Τσαουσέσκου και έχουν αυτό το θράσος με τις ευλογίες μίας ιδεολογικά κενής Ν.Δ. ηθικά και πολιτικά ηττημένης από την αριστερά.

Σχετικά με τα περί “εγκληματικής οργανώσεως” θα αναφέρω ένα περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην περίοδο της ανακρίσεως. Τότε, λοιπόν, το 2014 κατατέθηκε ένα υπόμνημα στις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα Ντογιάκο, στο οποίο περισσότερα από… 1.000(!) στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής δήλωναν ότι εάν εμείς, τους οποίους μας κατηγορούσαν είμαστε μέλη “εγκληματικής οργανώσεως”, τότε είναι και αυτοί.

Καμία αντίδραση, καμία κλήση, σιωπή, απόλυτη σιωπή και αυτό δείχνει πως πρόχειρα και με σκοπιμότητα λειτούργησε η δίωξή μας και δίνει βεβαίως και απάντηση στον όχι ένα, αλλά πολλούς Αλιβιζάτους, που ισχυρίζονται μέσα στα πλαίσια μίας επιχειρήσεως “ΜΝΗΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ”, ότι η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει.

Ν. Πρωτονοτάριος

Exit mobile version