Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν πρόκειται να μας σώσει η περίφημη «Ευρώπη», ούτε οι ΗΠΑ

Ο Ελληνισμός αναζητά συμμάχους και όπως όλα δείχνουν, ουδείς προσφέρεται. Όσο για την περίφημη Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων! Εις ό,τι αφορά δε την οικονομία μας, κατέστη το ευρωπαϊκό όνειρο, ένας κυριολεκτικός εφιάλτης χωρίς τέλος … Κατά τα άλλα μας λένε ότι έρχεται η ανάπτυξη!

Χαρακτηριστικό του κλίματος, το οποίο επικρατεί στην Ελλάδα και το παρακάτω δημοσίευμα:

«Άνοδο του ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis:  Η ελληνική κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη έναντι της Ευρώπης. Το 38% ζητεί να προχωρήσει η πολιτική ενοποίηση της Ε.Ε., ενώ το 40,4% ζητεί τη διάλυσή της …»

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι τα μεγάλα αφεντικά του χρήματος σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και κοντά σε αυτούς σαν πρόθυμοι λακέδες και οι Γερμανοί καπιταλιστές, δεν πρόκειται να δώσουν λύση στο Ελληνικό πρόβλημα και το μεγάλο ψέμα που μας είπαν οι λιμπεραλιστές και οι σοσιαλδημοκράτες εξουσιαστές της χώρας μας των τελευταίων δεκαετιών, όλο και περισσότερο θα γίνεται ορατό.

Ήλθε η ώρα επιτέλους οι Έλληνες να καταλάβουν ότι αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να σώσουν την Πατρίδα, με έναν αγώνα σκληρό μέσα από δοκιμασίες με στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής εθνικής οικονομίας, ενός Έθνους με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, με τιμή, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια.

Ζούμε την ιστορική εκείνη περίσταση, όπου κατά πως λέγει ο εθνικός ποιητής, του οποίου στίχος παρατίθεται στην αρχή αυτού του κειμένου, ζούμε τον καιρό όπου «η χρεία τες πόρτες κουρταλή …», αλλά επιστρέφουμε με άδεια χέρια.

Ας το πάρουμε απόφαση. Μόνον μόνοι μας θα σωθούμε! Οι Έλληνες πρέπει να σώσουν την Ελλάδα, αλλιώς κάθε άλλου είδους «σωτηρία» θα είναι ψεύτικη και προσωρινή. 

ΟΧΙ σε Ευρώ και Ε.Ε.! Καταστρέφουν τις Εθνικές Οικονομίες

Exit mobile version