Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Εθνικιστές με τον Εμφιετζόγλου;

Οργιάζει ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και αυτοί που επιχείρησαν να μαχαιρώσουν πισώπλατα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι τον Εμφιετζόγλου έφτασαν, προκειμένου να δείξουν ότι πολιτικά υπάρχουν! Είναι επίσης γεγονός ότι με την προτροπή κάποιων πρώην χρυσαυγιτών πάλι θα εξαπατήσουν ένα μικρό μέρος του κόσμου, αλλά σίγουρα δεν θα επαναλάβουν αυτό που έγινε με τους “Σπαρτιάτες”. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πρόσφατη πολιτική έρευνα το 59% των ψηφοφόρων των “Σπαρτιατών” θεωρούν σωστή την δίωξη του κόμματος, δηλαδή συμφωνούν ότι εξαπατήθηκαν. Αυτό είναι γεγονός, αφού το βράδυ των εκλογών πολλά στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπαιρναν συγχαρητήρια για την επιτυχία των “Σπαρτιατών” χωρίς βεβαίως να έχουν υποστηρίξει τον γυρολόγο των κομμάτων Στίγκα και κάποια ορφανά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Τώρα ο Στίγκας έγινε Εμφιετζόγλου και μπορεί ο Στίγκας να ήταν ένας ταλαίπωρος πολιτευτής, που ξεκίνησε από την Ν.Δ. πέρασε στο κόμμα Σαμαρά και από δύο τρία άλλα κόμματα, για να καταλήξει στον θρυλικό Λεβέντη πριν δια απονομής γίνει πρόεδρος των εθνικιστών.

Τώρα μετά τον Στίγκα ο Εμφιετζόγλου, ο οποίος ουδέποτε απομακρύνθηκε από τον χώρο της φιλελεύθερης καπιταλιστικής δεξιάς όντας και ο ίδιος καπιταλιστής και εργολάβος δημοσίων έργων και το ερώτημα που τίθεται είναι καλά κάποιοι “πατριώτες”, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται να πηγαίνουν με τον καπιταλιστή Εμφιετζόγλου, οι εθνικιστές και αντικαπιταλιστές πρώην χρυσαυγίτες τι σχέση μπορεί να έχουν μαζί του; Η απάντηση είναι απλή δεν ήταν ποτέ Χρυσαυγίτες στην πραγματικότητα. 

Exit mobile version