Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις πιο φιλικές προς την… “LGBT κοινότητα” χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα της ΝΔ

Την έκθεση της για το 2024 σχετικά με τα “δικαιώματα” των “ΛΟΑΤ” κοινοτήτων δημοσίευσε η οργάνωση ILGA – Europe, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως διεθνής ένωση που προστατεύει τα “δικαιώματα” των «λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανς και διαφυλικών» ατόμων, συγκρίνοντας δεκάδες χώρες ανάλογα με το νομικό και πολιτικό σύστημα τους και τις ευνοϊκές για αυτούς ρυθμίσεις που έχουν επιβληθεί ανά την Ευρώπη.
Όπως διαπιστώνεται από την… πανηγυρική διαδικτυακή ανάρτηση του κυβερνητικού οικονομολόγου Αλέξη Πατέλη, η “συντηρητική” παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει πράξει σημαντικά βήματα… “προόδου” για να ανέλθει η βαθμολογία της χώρας στην έβδομη θέση, με την άνοδο αυτή στην κατάταξη φυσικά να οφείλεται εν πολλοίς στο ιερόσυλο, επαίσχυντο νομοσχέδιο θέσπισης “γάμου” μεταξύ ομοφυλόφιλων και “τεκνοθεσίας” από αυτούς.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως στην εν λόγω κατάταξη τελευταία βρίσκεται η… Ρωσία, η οποία με πρόσφατη νομοθεσία της έχει απαγορεύσει την πρακτική της λεγόμενης “φυλομετάβασης”. Αναμφίβολα είναι και αυτός ένας λόγος που έχει πυροδοτήσει το ταλμουδικό μίσος των δυτικών ελίτ ενάντια στην συγκεκριμένη δύναμη, η οποία όρθωσε ασπίδα προστασίας ενάντια σε τέτοιες απαράδεκτες “πινελιές” παρακμής.

Όσο για τους “εθνικόφρονες” της κυβέρνησης και των παρατρεχάμενων της, δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω να λεχθεί όσο απολαμβάνουν την έγκριση των όσων κάνουν ψηφιζόμενοι από τους υποτιθέμενους “πατριώτες” ψηφοφόρους, που πλέον μόνο πεπλανημένοι δεν είναι, αλλά απόλυτα συνένοχοι. Τι έχουν να πουν όμως τα αριστερά και δεξιά βοθρολύματα, τα οποία τόσα χρόνια μιλάνε ανερυθρίαστα για το “τελευταίο Ιράν της Ευρώπης”, ενώ το κράτος και η κοινωνία που οι ίδιοι έχουν δομήσει λειτουργεί απροκάλυπτα ως το πιο ξεφτιλισμένο φιλελεύθερο προτεκτοράτο των αμερικανών και των λοιπών “συμμάχων” τους;

Exit mobile version