Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφγανός “πρόσφυγας” επιτέθηκε με μανσέτα σε Γερμανούς επειδή μιλούσαν κατά των τζιχαντιστών! – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Αφγανός, οπλισμένος με μανσέτα έστησε ενέδρα και τραυμάτισε τουλάχιστον 6 πολίτες σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Mannheim της Γερμανία, από ομάδες ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία! Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο γνωστός αντι-ισλαμιστής ακτιβιστής Michael Stürzenberger που δέχτηκε μαχαιριές στο πρόσωπο και στα πόδια. Επιπλέον, ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού αρκετές φορές και χρειάστηκε να τεθεί σε τεχνητό κώμα και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση! Όλα αυτά συνέβησαν σε ζωντανή μετάδοση κατά την διάρκεια μιας μικρής συγκέντρωσης της οργάνωσης Citizens’ Movement Pax Europa, γνωστή με το γερμανικό ακρωνύμιο BPE.

Ο δράστης είναι ένας 25χρονος από το Αφγανιστάν. Μετακόμισε στη Γερμανία το 2013 όπου έγινε δεκτός σαν “πρόσφυγας”. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές “δεν είχα χαρακτηριστεί ως εξτρεμιστής” πριν από την επίθεση και μέχρι αυτή την ώρα αρνούνται να δημοσιεύσουν το πλήρες όνομα του…

Και ενώ η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, το πλήρες σοκαριστκό βίντεο της επίθεσης έχει αποκρυφτεί από τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία μεταδίδουν μόνο επεξεργασμένα πλάνα. Εκεί, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι πολίτες κατάφεραν αρχικά να ακινητοποιούσουν στο έδαφος τον οπλισμένο ισλαμιστή αλλά οι αστυνομικοί επεμβαίνουν εναντίον των θυμάτων, με αποτέλεσμα ο Αφγανός να ξεφύγει και να μαχαιρώσει τον συνάδελφο τους την ώρα που αυτός προσπαθεί να συλλάβει τον… κακό ακροδεξιό! Αυτά προφανώς είναι τα αποτελέσματα της παρανοϊκής “αντιρατσιστικής παιδείας” στα σώματα ασφαλείας, η οποία έχει επιβληθεί και στην Ελλάδα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version