Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκλεισε σύλλογος φιλάθλων της Φενέρ Μπαχτσέ στην Κομοτινή

ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥPΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Στα εγκαίνια του “συλλόγου φιλάθλων” της Φενέρ Μπαχτσέ στην Κομοτηνή ήταν παρών και ο πρόξενος της Τουρκίας, Αϊκούτ Ουνάλ, ο οποίος προκλητικά είχε δηλώσει:“Εδώ δεν είναι Θράκη, είναι Δυτική Θράκη. Κι εμείς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε παράλληλες δομές και να καλλιεργούμε παρεμβατική εικόνα ακόμη πιο προκλητικά κάτω από την μύτη των Ελληνικών Αρχών!”

Επρόκειτο , λοιπόν, για μία ακόμη συλλογικού χαρακτήρα μορφή τουρκικής προπαγάνδας και παρακρατικής δράσης στην Θράκη με την σφραγίδα του Τουρκικού Προξενείου του οποίου το διπλωματικό προσωπικό πόζαρε με θριαμβευτικό ύφος στην εκδήλωση.

Και βεβαίως έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού δημιούργησαν κάτω από την μύτη των Ελληνικών Αρχών έναν παρακρατικό σύνδεσμο φιλάθλων με την παθητική στάση του φοβικού τοπικού πολιτικού συστήματος και την δυστοκία των λειτουργών της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Ευτυχώς υπήρξε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα:

«Η αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 και η απόφαση εκδόθηκε την περασμένη Τετάρτη. Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του συλλόγου στα social media αναφέρεται: «Ανακοινώθηκε η απόφαση της περάτωσης της υπόθεσης που κινήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατά του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δυτικής Θράκης Φενερμπαχτσέ. To Πρωτοδικείο αποφάσησε το κλείσιμο του Συλλόγου μας από το δικαστήριο»

Exit mobile version