Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για την απαγόρευση συμμετοχής και στις Ευρωεκλογές της Χρυσής Αυγής

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ βλάπτει σοβαρά την δημοκρατία(!) και “ο δικηγόρος του διαβόλου”

“Φωνή μιαρά, γέγονας κακός, αγοραίος εί έχεις άπαντα προς πολιτείας ά δει” “Φωνή μιαρή, έχεις γεννηθεί κακός, ένας φτηνός τις αγοράς είσαι, έχεις όλα αυτά τα οποία πρέπει για να γίνεις πολιτικός” ΙΠΠΗΣ ΑΡΙΤΟΦΑΝΗΣ 

Σε μία ανθρωπότητα, σε μία κοινωνία, σε μια Πατρίδα, που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, όπου η παρακμή είναι η σταθερή πορεία, την οποία ακολουθεί πρέπει να αναρωτηθεί κανείς εάν αυτή αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό. Επειδή δε όλα λειτουργούν εν τέλει και το αναφέρω αυτό προς διευκόλυνση μίας τρόπον τινά λογικής προσεγγίσεως των πραγμάτων διαλεκτικά, στη βάση ενός δίπολου καλό – κακό, άσπρο – μαύρο, φωτεινό – σκοτεινό, υπ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, εάν αυτό το οποίο επικρατεί σήμερα είναι το απόλυτα κακό, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιο είναι το απόλυτα καλό.

Πόσο μάλλον που οι τελευταίες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο της κοινωνικής εξελίξεως δείχνουν ότι όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα, περισσότερο ανήθικα, πιο πολύ ακραία, ακραία ως προς τις ανισότητες με τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, οι ανήθικοι περισσότερο ανήθικοι και οι ηθικοί λιγότερο ηθικοί. Εάν λοιπόν αυτό που επικρατεί σήμερα είναι το κακό, ας συμφωνήσουν επί τέλους όσοι πιστεύουν αυτήν την άποψη ότι το απόλυτα καλό είναι αυτό που η επικράτεια του απολύτου κακού θεωρεί το απόλυτο κακό, δηλαδή, αυτό που ονομάζουν (ηθική, πολιτισμός, εθνικισμός, ρατσισμός, φασισμός, παράδοση).

 Γνωστός ο νόμος, τον οποίον πέρασε στην βουλή η Νέα Δημοκρατία, όχι λένε για να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή, που έλαβε μέρος τα τελευταία δέκα χρόνια με επιτυχία σε δεκάδες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό όσο και περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο, αλλά για να αποκλειστεί ένα κόμμα, το οποίο δεν έλαβε ποτέ μέρος σε εκλογές σε οποιοδήποτε επίπεδο!

Έτσι θέλουν τα ΜΜΕ να πιστεύει ο λαός, έτσι θέλουν οι “νταβατζήδες”, έτσι θέλουν και τα “τσιράκια” τους των εταιρειών δημοσκοπήσεων… τα οποία “τσιράκια” θυμίζω το όργιο της παραπληροφόρησης εις βάρος του λαού, στο δημοψήφισμα, που ξεπούλησε ο Τσίπρας, με το όχι των Ελλήνων, που το έκανε ναι των ραγιάδων και των δούλων στους Φράγκους τοκογλύφους.

Και εάν υπάρχει ακόμη και η παραμικρή αμφιβολία για το ποιον στοχεύει ακριβώς το νομοσχέδιο αυτό, ας προσέξουν το σημείο εκείνο το οποίο αναφέρεται και το τόνισαν και σε άρθρα τους και οι υπουργοί Γεραπετρίτης και Βορίδης ότι ο Άρειος Πάγος πρέπει να κρίνει ποιοι διατέλεσαν πρόεδροι στα κόμματα που πρέπει να κριθούν εάν μπορούν να συμμετάσχουν στον Άρειο Πάγο. Γιατί δεν λένε ποιοι και δεν λένε ποιος, αφού ένας και μόνον, εγώ διατέλεσα πρόεδρος και καταδικάστηκα για “εγκληματική οργάνωση” πρωτοδίκως! Εκτός εάν αναφέρονται στον Ζαχαριάδη οπότε μπορούν άνετα να βγάλουν εκτός νόμου το ΚΚΕ, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Exit mobile version