Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κατηγορίες των ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ του “εθνικοπατριωτικού χώρου

“Τους είπαμε ΑΙΜΑ και είπαν Χρήμα και ενάντια στον Ήρωα και στον Μάρτυρα

έστησαν έναν πονηρό και άπληστο Καραγκιόζη και μία Ελλάδα ψεύτικη σε θέατρο σκιών”.

ΜΑΣ προκαλούν αηδία όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι, που αρχίζουν να δηλώνουν την πολιτική τους ταυτότητα, κραυγάζοντας ότι δεν είναι φασίστες, δεν είναι Χρυσαυγίτες, δεν είναι ρατσιστές, δεν είναι και εθνικιστές ακόμη, όπως δηλώνουν προσφάτως. ΗΘΙΚΑ a priori ηττημένοι έναντι ποιών; Των ιστορικά χρεωκοπημένων αριστερών γιατί ως γνωστόν τα καθεστώτα τα Εθνικιστικά έπεσαν με πόλεμο και δεν κατέρρευσαν από μόνα τους σαν χάρτινοι πύργοι όπως συνέβη και το ζήσαμε με τα καθεστώτα του (αν)ύπαρκτου σοσιαλισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Όλοι αυτοί οι “δηλωσίες” δεν μπορούν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με τους υπερήφανους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής.

Μία από τις Ο” προσάπτουν στον πρώην Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο ότι ήταν … φιλοναζιστής. Πόσο αυτό, όμως, έβλαψε το Κίνημα; Θυμίζουμε τι συνέβη τον Ιανουάριο του 2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Συζήτηση ήθελε για τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα ο τότε δήμαρχος Καμίνης. Σηκώνεται τότε ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ουρλιάζει προς τον Μιχαλολιάκο “είσαι φασίστας”. Αυτός τότε σήκωσε το δεξί του χέρι ψηλά και του είπε: “Ναι, είμαι φασίστας, τι θέλεις;”

 Πρώτο θέμα σε φυλλάδες και δελτία των 8. Το αποτέλεσμα; 7% τον Μάιο του 2012. Αυτή η ιστορία για όσους λένε ότι ήταν αποτυχία η πολιτική μας και ότι αυτοί κλαίγοντας ως μετανοούσες Μαγδαληνές θα επιτύχουν. Το μόνο, το οποίο θα επιτύχουν είναι να μην τους κυνηγήσει το Σύστημα. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Πέρα από το ότι είναι ακίνδυνοι είναι και χρήσιμοι στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα του 2024 είναι μόνον όσοι είναι ενάντια σε Ευρώ και παγκοσμιοποίηση, ενάντια σε μία Ελλάδα προτεκτοράτο και μελλοντική επαρχία της Τουρκίας, σε μία χώρα χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα, ενάντια στην δουλεία των Μνημονίων και τον αντεθνικό φιλελευθερισμό, ενάντια σε ένα ΑΘΕΟ κράτος χωρίς Πίστη, ενάντια σε μία ανήθικη κοινωνία, ενάντια στην διεφθαρμένη πλουτοκρατία, ενάντια στο Σύστημα ακόμη και εάν αυτό σημαίνει διώξεις.

Με αυτούς και ΜΟΝΟ με αυτούς θα γίνει και πάλι ΔΥΝΑΤΟ το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα. Όλα τα άλλα απάτη και μωροφιλοδοξίες μικρών ανθρώπων, που όνειρό τους μοναδικό είναι να γίνουν μεγάλοι σε μια σαπισμένη πολιτεία μικρή.

 

Exit mobile version