Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως στήθηκε το βρωμικό παιχνίδι κατά της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” με εντολή του … “λόμπυ”

Ατέλειωτα ψέματα με τις Χρυσαυγιάδες σε κανάλια και φυλλάδες. Παραμύθια για οπλοστάσια που δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί πολύ απλά δεν υπήρχαν και ποταμός από μαύρο χρήμα από εφοπλιστές μέχρι και την Ρωσία του Πούτιν και αποτέλεσμα μηδέν. Θυμίζουμε ένα δημοσίευμα του 2013 για να αντιληφθήτε πόσο βρωμικό παιχνίδι έπαιξε το Σύστημα εναντίον μας.

“Τους ισχυρισμούς της CIA περί μυστικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από τη Ρωσία του Vladimir Putin, διαψεύδει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). 

Διάγραμμα του Κέντρου Ευρασιατικής Στρατηγικής (CESI), το οποίο αποτελεί βιτρίνα της CIA, το οποίο δημοσίευσε το Business Insider, εμφανίζει τη Ρωσία ως χρηματοδότη των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή. 

Στην λίστα περιλαμβάνονται επίσης η το βρετανικό UKIP του Farage, το Εθνικό Μέτωπο της Le Pen στη Γαλλία, το γερμανικό NPD, το Jobbik της Ουγγαρίας και ΑΤΑΚΑ της Βουλγαρίας. 

Ωστόσο, το ΣΔΟΕ, μετά τον έλεγχο που διενήργησε στους λογαριασμούς του κόμματος, διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς, καθώς συμπεραίνει ότι η κύρια πηγή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, προέρχεται από τη βουλευτική αποζημίωση.” 

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΑΘΩΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ … ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …

Exit mobile version