Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρωεκλογές: Με ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑΣ “πρώην” δεν εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή

Λίγες ημέρες απομένουν ως τις εκλογές και είναι βέβαιον ότι οι “πονηροί πολιτευτές”  ήδη επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους Αγώνες δεκαετιών της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα όσοι “πρώην” που την εγκατέλειψαν και έχουν το θράσος να εμφανίζονται σαν “κληρονόμοι” και “διάδοχοι” της. Ενημερώνουμε όλους τους Εθνικιστές ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι με ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑΣ “πρώην” δεν την εκπροσωπεί! 

Σε Κυριακάτικη εφημερίδα προ μηνών υπήρχε άρθρο για τις Ευρωεκλογές, στο οποίο γινότανε αναφορά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα είχε τίτλο “Μιχαλολιάκος αναζητεί… συμμάχους!”. Όπως γνωρίζετε με νόμο η ΝΔ απαγορεύει, παραβιάζοντας το ίδιο το Σύνταγμα, στον Μιχαλολιάκο να έχει την οποιαδήποτε διοικητική θέση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και την συμμετοχή του κόμματος στις Ευρωεκλογές με νομοθετική ρύθμιση του Ιανουαρίου του … 2024!

Το σίγουρο είναι ότι δεν αναζητά και δεν αναζητούμε “συμμάχους” και πολύ περισσότερο αυτούς, οι οποίοι πολέμησαν, είτε από εμπάθεια και φθόνο, είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία το μοναδικό Αληθινό, αδέσμευτο και αντι-συστημικό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο ευρέθη στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως.

Πολύ περισσότερο δεν ξεχνάμε ότι 10 ολόκληρα χρόνια κατά τα οποία οι Χρυσαυγίτες ευρίσκονταν κάτω από έναν σκληρό διωγμό από ολόκληρο το Σύστημα, όλοι αυτοί οι δήθεν πατριώτες και δήθεν εθνικιστές, δεν έδειξαν ούτε την ελάχιστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, αλλά αντίθετα μας κατηγορούσαν ότι τους… “εκθέτουμε”! Να εκθέσουμε ποιους; Τους ανύπαρκτους; Κάποιους που δεν είχαν την ελάχιστη πολιτική οντότητα;

Ας γνωρίζουν άπαντες ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να… συμμαχήσει με ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς τους “κυρίους” του λεγόμενου “πατριωτικού χώρου”, που ανάμεσά τους είναι απόβλητα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ανθρώπων που ψήφισαν το Μνημόνιο. Δεν ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είχαν στήσει πανηγύρι για την δίωξή μας, μια δίωξη που συνεχίζεται.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι με KANENAN! 

Exit mobile version