Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Μόνο ως καταστροφή μπορεί να θεωρηθεί ο τελευταίος μήνας για την Ουκρανία. Οι Ουκρανοί από τις επιθέσεις των Ρώσων έχασαν 880 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών και μέσα σε ένα μήνα σε νεκρούς και τραυματίες έφθασαν τις 35.000(!) ποσοστό που χαρακτηρίζεται καταστροφή. Με βάση τεκμηριωμένες πηγές έως και το 40% των Ουκρανικών Ταξιαρχιών έχει αποδεκατιστεί!

Μπορεί οι Jake Sullivan και Antony Blinken οι κορυφαίοι αμερικανοί αξιωματούχοι να πίεσαν τον Biden να δεχθεί οι Ουκρανοί να χτυπάνε ρωσικό έδαφος. Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει, όμως, όταν επί της ουσίας όλη η Ουκρανία αποστρατιωτικοποιηθεί, μετατραπεί σε νεκρή ζώνη. 

Επίσης υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η Ρωσία θα χτυπήσει με τακτικό πυρηνικό όπλο στρατιωτικό στόχο στην Ουκρανία εξέλιξη που θα οδηγήσει σε παράδοση άνευ όρων της Ουκρανίας. Εντωμεταξύ οι ίδιοι οι Ουκρανοί στρατηγοί αμφισβητούν τα στοιχεία ότι έχει κατασκευαστεί επαρκής άμυνα στο Κίεβο, θεωρούν ότι απλά ο Zelensky λέει ψέματα ως συνήθως. 

Ο Γερμανός συνταγματάρχης Wolfgang Richter δήλωσε ότι δεν πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να κλιμακώσει τη σύγκρουση.

Οι Ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν στρατηγικά αεροδρόμια της Ουκρανίας και ένα μεσαίο αναγνωριστικό πλοίο και ένα σκάφος του Ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού υπέστησαν ζημιές στο λιμάνι της Οδησσού. Την ίδια στιγμή, ο Zelensky επιμένει στο λουτρό αίματος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό και ισχυρίζεται ότι μία κατάπαυση πυρός θα ευνοήσει τη Ρωσία. 

Exit mobile version