Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή 8ο Συνέδριο – Μάρτιος 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Εάν ο Θεός μας ευλογούσε να ζούσαμε τότε και να έχουμε λάβει μέρος σ΄αυτό το μεγάλο έπος του Ελληνισμού το 1940-41, θα τιμούσαμε την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και αξιωματικού και θα πολεμούσαμε τους εισβολείς”

“Είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ότι εμείς είμαστε οι πολιτικοί επίγονοι των κατοχικών κυβερνήσεων και των δωσίλογων, οι οποίοι φύγανε μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα. Αγνοεί ότι όταν έφευγαν οι Γερμανοί πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ένας πολιτικός της παρατάξεώς της, ο Ράλλης, του οποίου μάλιστα ο γιος του έγινε πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός!” 

” … Μια πολιτική η οποία δεν έχει μια βάση ιδεολογική, αλλά έναν ψηφοθηρικό λαϊκισμό, όταν δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι οι οποίοι κάνουν την πολιτική για ποια ιδέα αγωνίζονται, είναι όλο αυτό ένας φτηνός καιροσκοπισμός. 

Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε, και το αποφάσισε χθες στο Συνέδριό της, να ξεριζώσει τον παλαιοκομματισμό, τους επαγγελματίες βουλευτές, όλα αυτά από το Κίνημά μας. Χθες, είχαμε εργασίες οι οποίες κράτησαν περίπου 5 ώρες. Και ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή για όλους εμάς που αποτελούμε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, που είδαμε να έρχονται ορκισμένοι αγωνιστές του Κινήματός μας από κάθε άκρη της Ελλάδος, από τον Έβρο μέχρι την Μάνη, μέχρι την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά, από κάθε άκρη της Ελλάδος. 

Ας το πάρουν απόφαση: Η Χρυσή Αυγή έχει απλωθεί, είναι παντού, δεν περιορίζεται ούτε στις μαύρες σελίδες των εφημερίδων που μας συκοφαντούν, ούτε στη λάσπη που εκπέμπουν απ΄τα βρώμικα κανάλια, τα καταχρεωμένα, της διαπλοκής τους … 

Πριν λίγες ημέρες, απαντώντας μέσα στο Κοινοβούλιο στην επίθεση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα της Μακεδονίας και στην υποκρισία της Ν.Δ., η οποία εκμεταλλεύεται και κάνει πατριδοκαπηλία στα εθνικά θέματα, σηκώθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και είπε ότι δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε για Πατρίδα. 

Σοβαρά; Δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε εμείς για Πατρίδα, που έχουμε υπηρετήσει σε κάθε γωνιά των Ελληνικών συνόρων, φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη; Και δικαιούνται να ομιλούν αυτοί οι οποίοι είναι οι περισσότεροι φυγόστρατοι και λιποτάκτες, ή πέρασαν μια θητεία μέσα στα γραφεία; 

Επίσης είπε ότι εμείς είμαστε οι πολιτικοί επίγονοι των κατοχικών κυβερνήσεων και των δωσίλογων, οι οποίοι φύγανε μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα. Είπε ακόμη ο εκπρόσωπος της ΝΔ ότι εμείς είμαστε οι πολιτικοί επίγονοι των κατοχικών κυβερνήσεων και των δωσίλογων, οι οποίοι φύγανε μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα. Αγνοεί ότι όταν έφευγαν οι Γερμανοί πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ένας πολιτικός της παρατάξεώς της, ο Ράλλης, του οποίου μάλιστα ο γιος έγινε πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός!

Ο Χρυσαυγίτης είναι Εθνικιστής. Είναι επάνω απ΄όλα Εθνικιστής. Και για έναν Εθνικιστή αυτό που μετρά πάνω απ΄όλα είναι η τιμή της στολής. Έτσι λοιπόν είναι βέβαιο ότι εάν ο Θεός μας ευλογούσε να ζούσαμε τότε και να έχουμε λάβει μέρος σ΄αυτό το μεγάλο έπος του Ελληνισμού το 1940-41, θα τιμούσαμε την τιμημένη στολή του Έλληνα στρατιώτη και αξιωματικού και θα πολεμούσαμε τους εισβολείς. 

Πόσοι γνωρίζουν αλήθεια, ότι η επίσημη γραμμή του ΚΚΕ, όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ήταν τα μέλη του κόμματος να μην πολεμήσουν στο μέτωπο, γιατί υπήρχε τότε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ; Πόσοι το ξέρουν αυτό; Πόσοι γνωρίζουν ότι όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα απελευθερώθηκαν από την Ακροναυπλία κάποιοι κομμουνιστές, Έλληνες κατ΄όνομα, οι οποίοι δήλωσαν Βούλγαροι και με παρέμβαση της βουλγαρικής πρεσβείας αφέθηκαν ελεύθεροι; Μεταξύ αυτών και ο περίφημος Τζίμας – Σαμαρινιώτης του ΕΛΑΣ. Δήλωσε Βούλγαρος!

Και έχουν το θράσος όλοι αυτοί σήμερα να μας παριστάνουν τους ήρωες και να εγκαλούν την Χρυσή Αυγή για έλλειψη πατριωτισμού. Το θράσος τους δεν έχει όρια. 

Exit mobile version