Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού δεν απομένουν παρά μόνο δύο ημέρες μέχρι τις Ευρωεκλογές και έχουν αρχίσει διάφοροι τύποι να καπηλεύονται το όνομα, την παράδοση, τον μύθο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ισχυρίζονται ότι τους στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τους διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλους και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ κάποιους πρώην Χρυσαυγίτες, που αρνήθηκαν το παρελθόν τους και εκμεταλλεύονται ότι έγιναν γνωστοί μέσω της Χρυσής Αυγής και ΜΟΝΟ γιατί αλλιώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τους ήξερε!

Η πολιτική απάτη με τους “Σπαρτιάτες”, την “Ελληνική Λύση” και τα διάφορα κόμματα καισχηματισμούς και όχι μόνο(…), που γύριζαν οι πολιτευτές τους στις γειτονιές και στα χωριά και έλεγαν ότι δεν υπάρχει πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτοί είναι στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί.

Όλοι οι πιστοί στην Ιδέα του αληθινού Εθνικισμού, που είναι υπερήφανος και δεν απολογείται στους εθνοπροδότες, έχουν καθήκον να ενημερώσουν τον λαό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εκπροσωπείται από γυρολόγους και τυχοδιώκτες, οι οποίοι συνεργάζονται με κάθε είδους πολιτικό απόβλητο του κατεστημένου.

ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ

Exit mobile version