Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙ ΗΠΑ

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΩΝ  ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Έγκυρος Αμερικανός Στρατιωτικός αναλυτής δήλωσε πρόσφατα: “Αν χάσετε την πρωτοκαθεδρία στο διάστημα, κινδυνεύετε να χάσετε πολέμους στη Γη. Σε οποιαδήποτε μελλοντική σύγκρουση μεταξύ της Αμερικής και της Κίνας, για παράδειγμα, οι δορυφόροι θα είναι απαραίτητοι για την εύρεση και την καταστροφή στόχων στον αχανή Ειρηνικό Ωκεανό. Πολλά για τον πόλεμο στο διάστημα παραμένουν κρυφά, και τα περισσότερα από όσα είναι γνωστά προέρχονται από την Αμερική. Αυτό που είναι σαφές, ωστόσο, είναι ότι η Αμερική εντείνει την προσπάθειά της να διατηρήσει το πλεονέκτημά της στο διάστημα.”

Η δήλωσή του αυτή δεν έγινε τυχαία …

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ταξίαρχος Πατ Ράιντερ, δήλωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα έναν δορυφόρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιθανότατα ως όπλο κατά άλλων δορυφόρων.

Τα αντιδορυφορικά όπλα είναι το αμέσως επόμενο στάδιο της σύγκρουσης μεταξύ των τριών υπερδυνάμεων, των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας καθώς όποιος κυριαρχήσει στο διάστημα θα έχει και το πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΙΣΤΟ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ . ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ …

“ΝΑΙ σε καταστροφή των δορυφόρων από τη Ρωσία – Μπλόκο της Ρωσίας σε ψήφισμα των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τα πυρηνικά – Αποχή από την Κίνα

Στο περίφημο βιβλίο του «Η θεωρία του πολέμου» ο αείμνηστος Π. Κονδύλης είχε γράψει πριν 30 ολόκληρα χρόνια ότι αν γίνει μια πυρηνική έκρηξη στο χώρο όπου κινούνται οι δορυφόροι αυτοί θα τυφλωθούν και μοιραία θα τυφλωθούν και οι στρατηγικοί πύραυλοι.

Ως γνωστόν την υπεροπλία στον τομέα αυτόν έχουν ακόμη οι ΗΠΑ οι οποίοι προσπάθησαν στον ΟΗΕ να επιβάλλουν την απαγόρευση της χρήσεως πυρηνικών όπλων που είναι δυνατόν να καταστρέφουν δορυφόρους. Στην προσπάθεια τους αυτή συνάντησαν σφοδρή αντίδραση από Ρωσία και Κίνα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΝΑΙ σε καταστροφή των δορυφόρων από τη Ρωσία !

Exit mobile version