Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύψεις Μελ Γκίμπσον για κύκλωμα παιδοφίλων στο Χόλιγουντ!

Όλα άρχισαν να αλλάζουν για τον Μελ Γκίμπσον το 2004. Ο Γκίμπσον αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία για τα Πάθη του Χριστού, με σκοπό να καταδείξει τις εφιαλτικές τελευταίες ώρες του Θεανθρώπου μέχρι τη Σταύρωση. Ήθελε να κάνει το κοινό να αισθανθεί ότι αυτές οι 12 ώρες βασανιστηρίων ήταν ό,τι πιο φρικτό μπορούσε να συμβεί σε κάποιον.

Όμως, ο Γκίμπσον δεν πίστευε ότι κάνει κάτι αμφιλεγόμενο, ούτε ότι θα δυσαρεστούσε μερίδα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ. Ξαφνικά, το χαϊδεμένο παιδί της βιομηχανίας έγινε «απόβλητος».

Η ταινία κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό, επειδή παρουσίαζε τους Εβραίους ιερείς και το πλήθος που καταδίκασαν τον Χριστό ως σκληρούς, διεφθαρμένους και βίαιους.

Ήλθε η ώρα ο Μελ Γκίμπσον, γνωστός για την υποστήριξή του στις παραδοσιακές αξίες, να δώσει την απάντησή του. Ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για ένα σκοτεινό κύκλωμα παιδοφίλων στο Χόλιγουντ!

Αυτή η κίνηση αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στον κόσμο της ψυχαγωγίας και να φέρει στο φως την αλήθεια για τις καταγγελίες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια.

Η συγκάλυψη που επικρατεί γύρω από το Hollywood και τις εμπλοκές των διασήμων σε σκάνδαλα σχετικά με παιδοβιασμούς και trafficking παιδιών ήταν πάντοτε εκτεταμένη.

Μόνο που ένας γνώστης εκ των έσω, ο οποίος δεν θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητηθεί, έχει επιλέξει το δρόμο της ηθικής.

Ο Μελ Γκίμπσον καταδικάζει την γενοκτονία των Αρμενίων από Αζέρους και Τούρκους

Exit mobile version