Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Η Ν.Δ. χωρίς Χρυσή Αυγή δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ «παίζουν» για 2η θέση»

Τα συστημικά Μ.Μ.Ε. με την παραγγελία της Ν.Δ. προέβαλαν δήθεν μια αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Κασσελάκη με κατηγορίες και «λάσπη» να εκτοξεύει ο ένας στον άλλον και να «ρίχνουν» βιογραφικά και ακίνητα στο τραπέζι σε έναν χορό εκατομμυρίων. Οι εκλογές ήρθαν και μεγάλος νικητής ήταν η αποχή, με τον κόσμο να απαξιώνει το «στημένο παιχνίδι» αυτής της κλειστής κάστας εκατομμυριούχων ολιγαρχών που απαγορεύουν την 3η πολιτική δύναμη «εώς τις διώξεις εις βάρος της» να συμμετέχει σε εκλογικές διαδικασίες.

Φυσικά, ο κόσμος συνυπολόγισε και ακρίβεια και εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση. Ο λόγος όμως που ο κόσμος προτίμησε το σπίτι ή την βόλτα από την κάλπη, σε μεγάλο βαθμό, είναι άλλος. Δεν έπεισε κανένας τον κόσμο για τις αληθινές του πολιτικές, ευρωπαϊκές, προθέσεις. Ζάλισαν τον κόσμο με εκατομμύρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητη περιουσία, αλλά για το αληθινό διακύβευμα των εκλογών, τσιμουδιά. Τι θα γίνει με την οικονομία; Τι θα γίνει με την λαθρομετανάστευση; Τι θα γίνει με την θυσία δισεκατομμυρίων ευρώ στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας; ΤΙΠΟΤΑ!

Ο λόγος που δεν μίλησαν για τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τα έθνη της Ε.Ε. σήμερα είναι απλός και απολύτως «διάφανος». Όλοι ακολουθούν και θα ακολουθήσουν την ίδια ακριβώς αντικοινωνική, οικονομική πολιτική, θα χρηματοδοτήσουν και θα χρηματοδοτηθούν από την «μπίζνα» των ανοιχτών συνόρων και, φυσικά, θα τρέχουν πρώτοι και φανατικοί υπέρ της συμμετοχής σε αυτόν τον πόλεμο Ανατολής-Δύσης στην Ουκρανία.

Η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν αντιπαρατέθηκαν ουσιαστικά και πολιτικά από το 2019 και μετά. Η Ν.Δ. «παίζει μπάλα» μόνη της, χωρίς αντίπαλο πέραν της κακής συσπείρωσης των ψηφοφόρων της που πλέον είναι ακίνδυνη, μιας και διαμοιράζονται ανάμεσα σε Βελόπουλο, Νατσιό, Στίγκα, Λατινοπούλου, Εμφιετζόγλου κ.α. με «υποσχετική» επιστροφής όταν θα τους χρειαστεί ως στελέχη και ψηφοφόρους με μια -πιθανή ίσως- αλλαγή αρχηγού.

Μοναδικός αντίπαλος της Ν.Δ. είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τον οποίο και φρόντισε μετά την άρνηση του, είτε να συνεργαστεί είτε να αποσυρθεί, να του απαγορεύσει την κάθοδο σε εκλογές. Η προνοητικότητα αυτή της Ν.Δ. του Σαμαρά, Καραμανλή, Μητσοτάκη έσωσε την ελληνική πολιτική σκηνή από «εκπλήξεις» στην κάλπη σαν αυτές του 2012-2019 σε εθνικές, ευρωεκλογές και τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική υποκλίνονται μπροστά στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου που η Ν.Δ. τόλμησε ενάντια στους πολιτικούς της αντιπάλους, πράγμα που ακόμα και ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν τολμούν και κρατάνε, έστω, τα προσχήματα.

Χρήστος Χατζησάββας

Exit mobile version