Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «Ίδρυμα Τσίπρα» βράβευσε τον Νίμιτς που κάνει λόγο για Μακεδονική μειονότητα, γλώσσα και εθνικότητα

Το ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και προθάλαμο για μελλοντικές διεκδικήσεις εις βάρος της χώρας είναι κάτι που δεν απαιτεί ούτε νομικές, ούτε διπλωματικές γνώσεις. Ο λεγόμενος σύνθετος προσδιορισμός, γεωγραφικός, ιστορικός ή ονομαστικός του κρατιδίου των Σκοπίων είναι το όχημα για την σταδιακή άρση των αντιρρήσεων της ελληνικής πλευράς και η διμερής συμφωνία, είτε τελικά εφαρμοστεί από τους Σκοπιανούς είτε όχι, η βάση για την πλήρη αντιστροφή της ιστορικής πραγματικότητας.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για το αδηφάγο κράτος των ανθελλήνων. Επιζητούν τη δόξα και στήνουν πανηγύρια για να μνημονευτούν στα κατάστιχα των αφεντικών που υπηρετούν ώστε να μην ξεχαστεί ο ζήλος με τον οποίο εργάστηκαν για την υλοποίηση των σχεδίων που τους έχουν ανατεθεί. Με ένα made in USA γκαλά το «Ίδρυμα Τσίπρα» γιόρτασε χθες την προδοσία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και σε αυτό προσήλθαν όλες οι «προσωπικότητες» που έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτή. Μνημονιακοί πρωθυπουργοί, «διπλωμάτες», όλος ο «αφρός» της μεταπολίτευσης έσπευσε να γιορτάσει πάνω στα ερείπια της ελληνικής ιστορίας μία ακόμα προδοσία, με την πλήρη ανοχή και κάλυψη της τωρινής κυβέρνησης. Μαζί με τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας από Μακεδονικούς συλλόγους ήρθε και η απόσυρση των «μακεδονομάχων», που δεν είχαν το κουράγιο να ψελλίσουν μισή λέξη για τα όσα με προκλητικό τρόπο έλαβαν χώρα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πλήρης αφωνία και πλήρη συγκάλυψη για όλα, ακόμα και για το γεγονός ότι βραβεύτηκε ο γνωστός για τις ιδέες του Μάθιου Νίμιτς, που ακόμα κάνει λόγο για Μακεδονική μειονότητα, Μακεδονικό έθνος και Μακεδονική γλώσσα.

Αυτούς τίμησε χθες, μεταξύ άλλων, το ελληνικό κράτος, αυτά είναι τα πρότυπα του και αυτοί είναι οι προστάτες του. Σε αυτούς δόθηκε στέγη και βήμα για να εκφράσουν ανοιχτά τις ανθελληνικές τους θέσεις και όσοι εξέφρασαν την αλήθεια και αγωνίστηκαν γι’ αυτή με κάθε δυνατό τρόπο κλείστηκαν στη φυλακή ως επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και αμετανόητοι για τα «εγκλήματα» τους.

Exit mobile version