Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσιστικό έγκλημα: Σομαλοί σκότωσαν με μαχαιριές Σύρο σε δομή φιλοξενίας

FILE - This Sunday, June 24, 2018, file photo provided by the Libyan Coast Guard shows migrants on a ship intercepted offshore near the town of Gohneima, east of the capital, Tripoli. The United Nations refugee agency says people smugglers are taking greater risks to ferry their human cargo toward Europe as Libya’s coast guard intercepts more and more boats carrying migrants, increasing the likelihood that those on board may die during the Mediterranean journeys. (Libyan Coast Guard via AP, File)

Εάν η κοινή γνώμη ζούσε μέχρι πρότινος με την εντύπωση ότι τα hot spot έχουν κλείσει λόγω της μαζικής απέλασης των παράνομων μεταναστών, τότε δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος της κοροϊδίας που έχουν ενορχηστρώσει τα κόμματα σε συνεργασία με τα κανάλια της διαπλοκής. Οι χώροι αυτοί, η ανέγερση των οποίων χρηματοδοτήθηκε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και μάλιστα κατόπιν μακρόχρονης οικονομικής κρίσης και στους οποίους τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι ΜΚΟ των επαγγελματιών αντιρατσιστών, ασφαλώς και δεν έχουν παύσει τη λειτουργία τους για τον απλούστατο λόγο ότι και επί ημερών το πρόβλημα λαθρομετανάστες είναι εξαιρετικά σοβαρό. Όλα βέβαια ξεκίνησαν με τη διαβεβαίωση ότι οι δομές φιλοξενίας θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα και πως σε αυτές θα βρίσκουν καταφύγιο οι κατατρεγμένοι των πολέμων. Φυσικά, αποδείχτηκαν όλα ψέματα αφού η χώρα έχει γεμίσει με hot spot λαθρομεταναστών και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές όπου από χώροι φιλοξενίας μετατρέπονται σε άντρα ανομίας, φυσικά με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης.

Ένα ακόμα θύμα έρχεται να προστεθεί στα αμέτρητα ρατσιστικά εγκλήματα μεταξύ αλλοδαπών και συγκεκριμένα η δολοφονία με μαχαίρι ενός Σύρου από Σομαλούς σε δομή φιλοξενίας στην Εύβοια. Παραδοσιακά, καμία ΜΚΟ και κανένας αντιρατσιστής δε θα διαδηλώσει για το έγκλημα αυτό, γιατί οι δράστες έχουν χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης που εξυπηρετούν. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μπανανία και ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες και τα κακοποιά στοιχεία που βρίσκουν στέγη, τροφή και κάθε άλλου είδους προνόμιο είναι αυτοί στους οποίους το κράτος δίνει την ελληνική ιθαγένεια. Αυτοί είναι οι νέοι πολίτες του κοσμοπολίτικου κράτους που ευαγγελίζονται οι παγκοσμιοποιητές και γι’ αυτό η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη βραδυφλεγή βόμβα στα κοινωνικά θεμέλια που λέγεται λαθρομετανάστευση.

Exit mobile version