Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Τιμωρία χωρίς έγκλημα…”

Ύστερα από πέντε και πλέον έτη συνεχόμενων συνεδριάσεων το δικαστήριο απεφάνθη πως η Χρυσή Αυγή και οι πρώην βουλευτές της συνιστούν μια εγκληματική οργάνωση, την πρώτη στα παγκόσμια νομικά χρονικά, η οποία διετέλεσε “εγκλήματα” από βήματος βουλής, όντας εκλεγμένη για επτά συναπτά έτη. Το κατά πόσο η καταδικαστική απόφαση ήταν ανεξάρτητη από πολιτικές πιέσεις, παρεμβάσεις και ψυχολογική βία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είμαστε… “φασίστες” κι ακριβώς επειδή γι’ αυτούς είμαστε “φασίστες” πρέπει να είμαστε και εγκληματίες! Πρόκειται για μια συλλογιστική εξωφρενική, αλλά όσο κι αν αποτελεί δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε αυτή την γνώμη, άλλο τόσο απαγορευτική είναι να εκλαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη από ένα ποινικό δικαστήριο. Κι όμως, αυτό ακριβώς έγινε! Το “οι φασίστες στη φυλακή” αποτέλεσε το άλλοθι για να οδηγηθούν αθώοι άνθρωποι στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο σε βάρος τους και με μοναδικό “τεκμήριο ενοχής” το εθνικιστικό φρόνημα και η συμμετοχή σε έναν πολιτικό αγώνα, ο οποίος έχαιρε της εκτίμησης των Ελλήνων, αφού τον ανέδειξε σε τρίτο κατά εκτίμηση σε πολλές εκλογικές μάχες.

Αφού, λοιπόν, οι “φασίστες” έπρεπε να οδηγηθούν στην φυλακή τότε ποιος ο λόγος να μας κατηγορούν για εγκλήματα παριστάνοντας ότι ακολουθείται ο νόμος κατά γράμμα; Σε ποιο δίκαιο προβλέπεται να κατηγορείσαι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και να καλείσαι σε απολογία για δηλώσεις, άρθρα και ομιλίες; Και πόσο άσχετο μπορεί να είναι το γεγονός ότι με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής “νίκησε” η δημοκρατία, όπως εμφατικά μας λένε; Πότε άλλοτε κινδύνευσε η δημοκρατία από το ποινικό αδίκημα ενός μεμονωμένου ατόμου και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που να χρειάστηκε η φυλάκιση δεκάδων ατόμων, άσχετων με το συμβάν; ΠΟΤΕ! Απλώς το καθεστώς επέβαλλε μια “τιμωρία χωρίς έγκλημα” γιατί έγκλημα είναι στις μέρες μας να δηλώνεις Χρυσαυγίτης.

Τιμωρημένοι, ναι – και μάλιστα εξοντωτικά – εγκληματίες όμως ΟΧΙ! Έγκλημα δεν είναι να μάχεσαι για τα εθνικά δίκαια του λαού, αλλά να τα καταπατάς για να εξασφαλίσεις την πολιτική και βιολογική σου επιβίωση.

 

Δημοσιεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2021

Exit mobile version