Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φίλιππος Τσάνης: Γόνος τζιχαντιστών “προσφύγων” ο δολοφόνος του Ελληνόπουλου!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελίες συγγενών, σχετικά με την άγρια δολοφονία του 20χρονου Έλληνα, Φίλιππου Τσάνη, ο οποίος έπεσε νεκρός στο Μίντεν της Γερμανίας. Ένας εκ των δολοφόνων έχει, μέχρι τώρα, αναγνωριστεί και συλληφθεί. Πρόκειται για έναν 18χρονο Συριακής καταγωγής (κατά δήλωση του προφανώς), ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι μόνο. Μάλιστα, γερμανικά μέσα να αναφέρουν πως βρίσκεται στην Γερμανία από το 2018 και διαμένει σε “κέντρο φροντίδας προσφύγων” με την “προσφυγική οικογένεια” του παρ’ ότι φαίνεται πως σχετίζονται όλοι με τους τρομοκράτες τζιχαντιστές του ISIS!

Παρ’ ότι έχει γίνει μόνο μια σύλληψη, ο πατέρας του δολοφονημένου Ελληνόπουλου περιγράφει επίθεση 10 ατόμων ενώ η μητέρα του δήλωσε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για επίθεση τρομοκρατικού τύπου, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό! “Τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός. Το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό!”

Κι όμως, μέχρι και σήμερα (σχεδόν μια εβδομάδα μετά την δολοφονική επίθεση) μεγάλη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ εξακολουθεί να μιλάει για “επίθεση νεαρών” και να υποβαθμίζει τον αληθινό χαρακτήρα του εγκλήματος.

Exit mobile version