Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η έννομη τάξη και οι ορντινάντσες των δικαιωματιστών

Όλοι θυμόμαστε τις τραγικές εικόνες του 2018-2019, όταν η ΕΛ.ΑΣ. μετατράπηκε σε όργανο επιβολής της αντεθνικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τότε που επεβλήθη για πρώτη φορά επιλεκτική απαγόρευση συγκεντρώσεων, και συγκεκριμένα απαγόρευση της ετήσιας Τελετής Μνήμης που διεξάγει κάθε χρόνο η Χρυσή Αυγή για τους Ήρωες των Ιμίων. Παράλληλα γίναμε θεατές οργίων καταστολής, με αμέτρητα χημικά να εκτοξεύονται ακόμα και εναντίον οικογενειών με παιδιά στα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και άνδρες των ΜΑΤ να κυνηγούν κόσμο μέχρι τις πλαγιές του δάσους των Πρεσπών.

Πολλοί θεωρήσαμε ότι αυτές οι εικόνες ήταν ο “πάτος” ηθικής απαξίας στον οποίο θα μπορούσε να οδηγηθεί η Ελληνική Αστυνομία. Τελικά, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μας διέψευσε εκκωφαντικά. Μετά τον ευτελισμό του ρόλου των αστυνομικών κατά την διάρκεια των υγειονομικών περιορισμών, όπου διατάσσονταν να ελέγχουν τους περιπατητές για το πόσο απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους, τι είδους κατοικίδια έχουν ή αν φοράνε μάσκα μέσα στο δάσος, ήρθε και η απόλυτη γελοιοποίηση της “επιχείρησης europride“.

Για μια ακόμα φορά, η ΕΛ.ΑΣ. υπέκυψε αδιαμαρτύρητα στις εντολές της πολιτικής ηγεσίας για την εκτέλεση ενός εξωφρενικού σόου καταστολής σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Επί μια ολόκληρη εβδομάδα εγκαταλείφθηκε πλήρως το λειτούργημα της πάταξης της εγκληματικότητας με μετακινήσεις προσωπικού από όλα τα Αστυνομικά Τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης για να καλυφθούν εξοντωτικές βάρδιες που μόνο εξευτελισμό έφεραν στο σώμα. Αποκορύφωμα υπήρξαν φυσικά οι τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έγραψε νέες “σελίδες δόξης” απαγορεύοντας συναθροίσεις πλέον ακόμα και σε προαύλια Ιερών Ναών, σπάζοντας το σπίτι μιας φιλήσυχης οικογένειας και προσάγοντας “επικίνδυνες” γιαγιάδες στους δρόμους της πόλης. Κάπως έτσι, οι αστυνομικοί μετατράπηκαν σε μπράβους μιας μάζας που όλο τον υπόλοιπο χρόνο ονειρεύεται να τους δει στην εντατική από ρίψεις μολότοφ, και για χάρη τους έκαναν πράξη το σύνθημα “τσακίστε τους φασίστες και τους Ελληναράδες νοικοκυραίους”…

Όλα αυτά, όχι για να αποτραπεί οποιαδήποτε παράνομη πράξη αλλά για να εξασφαλιστεί ότι δεν τολμήσει κανείς να ρίξει ούτε βλέμμα χλευαστικό στα φρικιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες (οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι καν Έλληνες πολίτες σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές εκτιμήσεις) και που “παρήλασαν” για ακόμα μια χρονιά με το σύνθημα “στο διάολο η Πατρίς”! Οι, άλλοτε λαλίστατοι, συνδικαλίζοντες μάλλον ξεχάστηκαν σε κάποια παραλία και δεν σκέφτηκαν να πουν κουβέντα γι’ αυτή την νέα κατάντια στην οποία οδηγήθηκαν οι συνάδελφοι τους. Μένει να δούμε πόσες ακόμα ημέρες ανάλογης “υπερηφάνειας” θα ακολουθήσουν με την χορηγία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και φυσικά των υποτακτικών της εντός των Σωμάτων Ασφαλείας.

Exit mobile version