Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ανίερες συμμαχίες»: Συνθηκολογημένη Αριστερά και νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός

μακρον κοιταζει την μαλακια που εκανε

Στην Γαλλία, με το πρόσχημα του κινδύνου της «Ακροδεξιάς», που στην ουσία δεν υπάρχει, ο Μακρόν κατάφερε να δημιουργήσει μια «ανίερη συμμαχία» η οποία ένωσε κεντρώους νεοφιλελεύθερους με σοσιαλιστές κεντροαριστερούς και άκρα Αριστερά υπό τη σημαία της καπιταλιστικής ελίτ των τραπεζιτών και των οικονομικών συμφερόντων που καταδυναστεύουν τους Ευρωπαϊκούς λαούς εδώ και δεκαετίες.

Ακόμα μια φορά, αποκαλύπτεται ο βρόμικος ρόλος της Αριστεράς, που ενώ διατυμπανίζει την ανάγκη για αέναη και βροντερή αντιπαράθεση ή και επανάσταση κατά των οικονομικών ελίτ, τελικά συνεργάζεται.
Θα βιαστούν κάποιοι να πούνε πως αυτό ίσως αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση στη Γαλλία. Όχι, αυτό αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα για την Αριστερά!
Η Αριστερά, που ενώ μιλάει για κρεμάλες και πηγάδες και τη φυσική εξόντωση και τιμωρία των αντιπάλων της, όχι μόνο δεν στήνει λαϊκά δικαστήρια αλλά πανηγυρίζει με τις αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων όταν φυλακίζουν πολιτικούς της αντιπάλους ή ακόμα και όταν, ποινικοί κρατούμενοι, «εκτελούν» πληρωμένα συμβόλαια και δολοφονούν αντιπάλους τους.

Βέβαια στην Ελλάδα είδαμε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας της Νέας Δημοκρατίας, των ψηφοφόρων που έχουν θύματα από σφαγές του συμμοριτοπολέμου (41-49), μαζί με το ΚΚΕ του Καπετάν Γιώτη του ΕΛΑΣ, που το ΕΛΑΣ ήταν ο ηθικός και φυσικός αυτουργός των εγκλημάτων που προανέφερα. Είδαμε επίσης συγκυβέρνηση Ν.Δ. με ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με τον κόσμο της Ν.Δ. να ρίχνει στην κάλπη Ν.Δ. και Σαμαρά και να βγάζει πρωθυπουργό Βενιζέλο με ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφήνοντας άφωνους, φανατικούς οπαδούς και των δυο παρατάξεων που είχαν αιματηρές αντιπαραθέσεις για δεκαετίες και είχαν βάψει, κυριολεκτικά, ακόμα και καφενεία με Πράσινο και Γαλάζιο χρώμα και είχαν χαλάσει ακόμα και γάμοι και οικογένειες για την «Κομματική Πίστη», με στελέχη και από τις δυο πλευρές να δηλώνουν με σιγουριά πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να συγκυβερνήσουν και τελικά το έκαναν σε μία νύχτα. Για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τι να πεις; Η γραφικότητα και η πείνα για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο χωρίς εξουσία ένωσε τους κεντροδεξιούς του Καμμένου με τους Μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου στον κόσμο και απίστευτα οφέλη για τους κυβερνώντες. Βέβαια, το μεγαλύτερό τους επίτευγμα, Τσίπρα-Καμμένου ήταν πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα «πλυντήριο» μια «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» που μπόρεσε να κάνει την ΝΔ που έφυγε από την αγανάκτηση του λαού, ξανά κυβέρνηση, και το ΠΑΣΟΚ να αναστηθεί και να διεκδικεί ξανά μια θέση στο δικομματικό σύστημα. Η μεγαλύτερη όμως «Ανίερη συμμαχία» στην Ελλάδα, έγινε εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! Μέσα στην βουλή ενώθηκαν, στους δρόμους συνασπίστηκαν, μέσα στο δικαστήριο συνεργάστηκαν και έξω από το δικαστήριο ενωμένοι, τελικά, πανηγύρισαν!

Αυτή η ένωση των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού «τόξου» που αποτελείται από κόμματα με εκατομμύρια χρέη, με καταστατικά που επιδιώκουν ανατροπή πολιτεύματος και φυσικά δεν ανοίγουν τις πόρτες στο ΣΔΟΕ, από κόμματα με βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς που με αποδείξεις καταχράστηκαν τις θέσεις τους για προσωπικό τους όφελος, αποτελούνται από κόμματα που θέλουν να εξυπηρετούν μόνο την ατζέντα των οικονομικών ελίτ και των δικαιωματιστών ενάντια στους Λαούς της Ευρώπης, στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, στην Πίστη και στην επιβίωση των παιδιών της Ευρώπης, μάλλον νίκη είναι για εμάς που στεκόμαστε απέναντι τους. Καλοδεχούμενος κάθε τέτοιος συνασπισμός εναντίον μας. Καλοδεχούμενη σαν μια μεγάλη νίκη για τον Λαϊκό Σύνδεσμο και τα έθνη της Ευρώπης κάθε τέτοια αποκαλυπτική, για την ιδεολογική τους συνθηκολόγηση, «Ανίερη συμμαχία»!

Χατζησάββας Χρήστος

Exit mobile version