Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “σωστή πλευρά της ιστορίας” δολοφονεί!

Οι εικόνες από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντ. Τραμπ στις ΗΠΑ, έχουν κάνει από τα ξημερώματα τον γύρο του κόσμου. Το “βαθύ κράτος” είχε σχεδιάσει όπως όλα δείχνουν μια δολοφονία σε ζωντανή σύνδεση ώστε να “λυθεί” με τον τρόπο αυτό, το “πρόβλημα Τραμπ”.
Αφού δεν λειτούργησε η δολοφονία χαρακτήρα κατά του δημοφιλούς υποψηφίου, αφού δεν λειτούργησε ούτε και η φίμωση που υπέστη όταν ήταν ακόμα ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ, η… “σωστή πλευρά της ιστορίας”, δηλαδή η παγκόσμια ελίτ της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ – ήθελε να κάνει ακόμα μια επίδειξη δύναμης, χωρίς να υπολογίσει την Θεία Πρόνοια.
Γιατί περί αυτής πρόκειται! Λίγα μόλις χιλιοστά διαφορά χώριζαν την ζωή από τον θάνατο και την αλλαγή της ιστορίας. Και σε στιγμές σαν αυτές ξεχωρίζουν οι ηγέτες. Με την γροθιά του υψωμένη, ο Ντ. Τραμπ φώναζε “Αγωνιστείτε” στους συγκεντρωμένους οπαδούς του, λίγα μόνο δευτερόλεπτα αφού οι σφαίρες περνούσαν ξυστά από το κεφάλι του. Και αυτή δεν είναι καν η πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά ενός “ανεπιθύμητου” Προέδρου. Υπάρχουν και άλλα πρόσφατα παραδείγματα σε άλλες χώρες.
Η “σωστή πλευρά της ιστορίας” λοιπόν δολοφονεί! Όμως στην Ιστορία εμφανίζεται συχνά και το “απρόβλεπτο”, εκείνο που δεν μπορούν να ελέγξουν οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου. Και το “βαθύ κράτος” θα συνεχίζει να υπάρχει στις ΗΠΑ και παντού, όμως υπέστη μια τρομερή ήττα που θα πρέπει να κάνει ευτυχισμένο κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ και κάθε εχθρό της παγκόσμιας τυραννίας.
Exit mobile version