Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σήψη, αναταραχή και καλλιέργεια ψευδαισθήσεων καλλιεργούνται στο ψευτορωμέικο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή στα ψευτοσυμμαχικά όργανα καλλιεργούνται ανάλογες πολιτικές συνθήκες που οδηγούν τα δήθεν ελεύθερα έθνη σε ακυβερνησίες, κομματικές ασυναρτησίες και λαϊκές πτωχεύσεις όταν στο βάθος έρχεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Το σχέδιο τού σιωνιστικού νεοταξισμού για την επίσημη επιβολή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης στην θέση των εθνικών κρατών βαδίζει στα τελευταία του στάδια.

Η επανεκκίνηση για την οποία κάνουν λόγο οι νεοταξίτες σε κάθε βήμα πάσης στημένης κρίσης έρχεται προ των πυλών. Από την εμφάνιση πανδημιών και εμβολιαστικών σκευασμάτων που τάχα μου τυχαία επανεμφανίζονται μέχρι την κλιματική κρίση που πλήγωσαν ανθρώπινες ζωές και οδήγησαν τα βασικά αγαθά και τούς ενεργειακούς πόρους στην απόλυτη ακρίβεια τιμών, οι παρενέργειες στην εθνική, οικονομική και κοινωνική ζωή διογκώνονται.

Βιώνουμε οδυνηρά πλήγματα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα και σε όλα τα έθνη όταν πλέον διαπιστώνουμε ότι ζούμε κάτω από τήν πιο ανέντιμη πολιτική νεοταξική κατοχή που έχει επιβληθεί από πολιτικούς υπαλλήλους τής παγκοσμιοποίησης. Οι λαοί πλέον αντιλαμβάνονται ότι το πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας είναι ένα ακόμη βιολογικό όπλο που στρέφεται ενάντια στην ελευθερία και την αυθυπαρξία των εθνών.

Ανεργία, ανέχεια, ανηθικότητα, εγκληματικότητα, δημογραφικός μαρασμός, εθνολογική αλλοίωση καλπάζουν και διαλύουν την εθνική συνοχή την ίδια ώρα που ο λαός μας ψάχνει απεγνωσμένα λύση. Οι μισοί Έλληνες έχουν ξεχάσει τις διακοπές λόγω τού μεγάλου κόστους των μετακινήσεων. Τα σκάνδαλα στρέφουν το κοινό αίσθημα απολύτως δικαιολογημένα ενάντια στο ανθελληνικό ψευτορωμέικο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση τής εμπλοκής που σημειώθηκε από επόπτες εργασίας, δημοτικούς αστυνομικούς και υπαλλήλους τού υπουργείου πολιτισμού σε εκβιασμούς για παραβάσεις σε εμπορικά καταστήματα.

Ορισμένοι δημόσιοι φορείς επιδόθηκαν στην αισχροκέρδεια, όντες κάποιοι εξ αυτών μέλη και στελέχη τού ελληνόφωνου νεοταξισμού, όταν ο λαός μας αγωνίζεται για ένα κομμάτι ψωμί. Οι δε έρευνες για τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων για λόγους υποτίθεται εθνικής ασφαλείας συνεχίζονται με τα νεοταξικά κομματικά φερέφωνα να ερίζουν προκλητικά, εκτελώντας ωστόσο συνειδητά τις υποχωρήσεις τής Πατρίδος μας που έχουν υποσχεθεί στα διεθνή νεοταξικά και τοκογλυφικά αφεντικά τους.

Η δέσμευση τής εθνικής μας κυριαρχίας έχει οδηγήσει προσχεδιασμένα στην τεχνητή εκτίναξη τού δημόσιου χρέους λόγω τής δέσμευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στα χέρια των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου. Την ίδια ακριβώς στιγμή στα εθνικά μας θέματα οι Τούρκοι διεκδικούν ανύπαρκτες μειονότητες και εδάφη στην ελεύθερη Θράκη μας και στα Δωδεκάνησα εκμεταλλευόμενοι το κλίμα τού επερχόμενου παγκόσμιου πολέμου.

Ήδη στην τελευταία σύνοδο τού ΝΑΤΟ οι ψευτοσύμμαχοι αποφάσισαν την αποστολή πολεμικών αεροσκαφών και αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία. Κι όλα αυτά όταν ήδη η Ελλάς τής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας έχει αποστείλει μεγάλα τμήματα στρατιωτικού εξοπλισμού από το Αιγαίο. Κι αυτό το ξαρμάτωμα γίνεται από τα ακριτικά ελληνικά αιματοβαμμένα χώματα Ελλήνων Ηρώων που διεκδικούν οι Τούρκοι και μάλιστα δίχως να ρωτηθεί για πολλοστή φορά ο χιλιοπροδομένος ελληνικός λαός.

Ο ελληνικός λαός όμως έχει βιώσει την νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων γάμων, την απώλεια στέγης και εργασίας, την φυγή των παιδιών του στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά, την αντικατάσταση των ελληνόπουλων από τούς λαθροεισβολείς. Η Ελληνική Γη παράλληλα καίγεται από τις φλόγες τής κατευθυνόμενης “κλιματικής κρίσης”. Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργεύων αναζητάει πολιτικό αξίωμα στην ΕΕ για να δραπετεύσει από την ρημαγμένη Ελλάδα μας και οι σοσιαλιστές αναζητούν τάχα λύσεις στα γκρεμισμένα θεμέλια τής ελληνικής κοινωνίας που προκάλεσαν όλοι μαζί οι πολιτικάντηδες διώκτες τής μίας και μόνης ελληνικής φωνής τού Εθνικισμού. Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί οι δήθεν πολιτικοί σωτήρες μιλάνε για έναν ψεύτικο πατριωτισμό που δεσμεύει την Ελλάδα στους τυράννους τής οικουμένης.

Στην Γαλλία την ίδια στιγμή ο πρόεδρος Μακρόν απαιτεί από το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων να κάνουν συμβιβασμό θέσεων και πολιτικές συνεργασίες ώστε να σχηματίσουν κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τις λαϊκές ανησυχίες. Κι όλα αυτά προκειμένου να αποκλείσουν την Εθνική Συσπείρωση τής Λεπέν που όμως δυστυχώς έχει κάνει κι αυτή αρκετές υποχωρήσεις. Τα γαλλικά δημοκρατικά κόμματα ωστόσο ζουν το καθένα στον κόσμο του και οι πολυεθνικοί οικονομικοί οργανισμοί είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν την Γαλλία. Είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση την οποία κινδυνεύει να αντιμετωπίσει και η Ελλάδα μας από τα τοκογλυφικά όρνεα όταν η εθνική μας παραγωγή συνεχώς βυθίζεται.

Όσον αφορά εκείνους τούς προσκυνημένους που μιλάνε τάχα για τις ξένες συμμαχικές πλάτες, θα αναφέρω απλώς ότι το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που απεργάζεται τήν ψηφιοποίηση των συναλλαγών και τού ανθρώπινου προσώπου για λογαριασμό τού σατανά τής παγκοσμιοποίησης συνεδρίασε στα τέλη Ιουνίου στην Κίνα η οποία θυμίζουμε ότι είναι σύμμαχος τής Ρωσίας ενάντια στις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους. Οι δε δημοκράτες εθνοσωτήρες τής Ελλάδος μας δήθεν ξαφνικά φέρνουν πιο σύντομα τον Προσωπικό Αριθμό τού Πολίτη τής αντίχριστης ψηφιοποίησης.

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η επανεκκίνηση τής Ιερής Ελλάδος μας θα γίνει οπωσδήποτε. Δεν θα είναι όμως σε καμία περίπτωση νεοταξική. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές με εθνική στρατηγική οδό και ιδεολογικό μας φάρο τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας σημάνουμε συναγερμό εθνικών συνειδήσεων για την Εθνικιστική Επανεκκίνηση τής Ελλάδος και την αναστήλωση και αποκατάσταση τής Ορθής Τάξης Πραγμάτων. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που έχει σύμμαχό της τον Θεό και τον Ενωμένο και Ανίκητο Πιστό Ελληνισμό μας.

Ο ελληνικός λαός μίλησε στις τελευταίες ευρωεκλογές αλλά και σε μία διεθνή έρευνα που διεξήχθη προσφάτως όπως μαθαίνουμε από την εταιρία pew research center. Στις εκλογές οι Έλληνες με την αποχή τους απέρριψαν το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα και την ΕΕ, ενώ στη διεθνή έρευνα είπαν σε ποσοστό 59 τοις εκατό Όχι στο σιωνιστικό ΝΑΤΟ και τα πολεμικά και τυραννικά σχέδια των νεοταξιτών. Η πολιτική θέση ημών των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών είναι ξεκάθαρη. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες που πιστεύουν στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Εκφράζουμε απόλυτα το Εθνικό Λαϊκό Κράτος που διοικεί ο Ελληνισμός μέσα από στρατηγικούς σκοπούς, αποφάσεις και πράξεις που λαμβάνει το ίδιο το Ελληνικό Έθνος.

Η ελληνική εθνική παραγωγή, η ελληνική εργασία και οι ελληνικοί γεωφυσικοί πόροι θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη, την δημογραφική άνθηση και την εθνική ασφάλεια των Ελλήνων. Τα στημένα και ψεύτικα χρέη επιστρέφονται στους προδότες και τούς ψευτοσυμμάχους τους. Η εθνική ευημερία, η απελευθέρωση τής Ιερής Ελλάδος μας από τα δεσμά της και η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής έχουν τήν απόλυτη προτεραιότητα τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι η Εθνικιστική Επανεκκίνηση τής Ελλάδος μας θα γίνει προκειμένου να κατακτήσουμε την Εθνική Ισχύ μέσα από την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνοφυλετική Ενότητα τού Ελληνισμού μας.

Σκοπός ημών των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών είναι να κινηθούμε άπαντες κάτω από τα Λάβαρα και τις Παραδόσεις τής Ελληνικής Φυλής ως ένα Εθνικό Σώμα. Η Εθνική μας Οικονομία θα στηριχθεί επάνω στην Ελληνική Εργασία με κίνητρα επιστροφής στον κοινοτικό τρόπο ζωής. Οι εθνικοί μηχανισμοί υγείας, παιδείας, εργασίας και ασφάλειας θα επαναδραστηριοποιηθούν στην ελληνική επαρχία, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και νησί, έως τα πλέον ακριτικά σημεία, σε όλη τήν εθνική επικράτεια. Οι εισβολείς τής ξενοκρατίας δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην Γη Αγίων και Ηρώων Ελλάδα μας.

Η φτωχοποίηση και η παγκοσμιοποίηση δεν θα περάσουν από τα άγια χώματα μας και η Εθνικιστική Ελλάς δεν θα συμμετάσχει στα πολεμικά και τυραννικά σχέδια κανενός εκφραστή τής παγκόσμιας τυραννίας. Η Ελληνοποίηση τής Εθνικής και Γεωπολιτικής μας θέσης είναι ο στόχος μας. Να θωρακίσουμε την Πατρίδα μας, να φέρουμε πίσω τα παιδιά τού Ελληνισμού μας, να ισχυροποιήσουμε την διεθνή επιρροή μας μέσα από τις Εθνικές Κοινότητες τού Ελληνισμού μας. Να λευτερώσουμε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Με την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική, Ελληνορθόδοξη και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας στην κορυφή τής οικουμένης. Με τον Πιστό Ελληνισμό, τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό και τον Εθνικό Στρατό μας εγγυητές για την Ελλάδα τής καρδιάς μας.

Σπυρίδων Καραχάλιος

Exit mobile version