Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στην εφημερίδα “Δημοκρατία” περί της επιχορήγησης της Χρυσής Αυγής

Με έκπληξη διαβάσαμε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας “Δημοκρατία” ένα άρθρο που βρίθει ανακριβειών υπό τον τίτλο “Χρηματοδότηση σε πρώην κόμματα!”. Ενώ ο ανώνυμος συντάκτης ξεκινά με μια δίκαιη κριτική για την ακατάσχετη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων (γεγονός που κατήγγειλε πρώτο το Κίνημα μας), στην συνέχεια αναπαράγει μια σειρά από ψεύδη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάζουμε λοιπόν επί λέξει ότι “η Χρυσή Αυγή έχει κατεβάσει ρολά”, “η Χρυσή Αυγή που βρέθηκε να λαμβάνει 200.627 ευρώ […] συν άλλα 160.476 ευρώ” και, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια διόρθωσης των ανωτέρω, ότι “έχει ανασταλεί η χρηματοδότηση του εν λόγω Λαϊκού Συνδέσμου από το κράτος επειδή έχει χαρακτηριστεί πρωτοδίκως εγκληματική οργάνωση”. Απαντούμε λοιπόν ελπίζοντας ότι η εφημερίδα θα διορθώσει, ως οφείλει, την εν λόγω παραπληροφόρηση:

Καταρχάς, το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν προβλέπει την ποινικοποίηση πολιτικών κομμάτων με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει νομική διαδικασία ή θεσμός που να επιτρέπει τον χαρακτηρισμό ενός πολιτικού κόμματος ως “εγκληματικής οργάνωσης”, ούτε πρωτοδίκως ούτε σε οποιονδήποτε βαθμό. Η φράση “η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση” δεν ειπώθηκε ποτέ από έδρα δικαστηρίου. Εκφωνήθηκε μόνο στα ηχεία ενός όχλου αριστεριστών και σκοπίμως διαδόθηκε απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Είναι βεβαίως γεγονός ότι ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που προσέφερε την μόνη ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση στην χώρα, βρίσκεται φυλακισμένος μετά από την γνωστή δίκη-παρωδία. Αυτό όμως δεν αναιρεί το τεκμήριο αθωότητας του (παρ’ ότι παραβιάζεται με την κράτηση του), ούτε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό Κίνημα. Ένα Κίνημα το οποίο όχι μόνο δεν “έχει κατεβάσει ρολά” αλλά συνεχίζει την ποικίλη Εθνικιστική του δράση, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας ανατρέχοντας στα διαδικτυακά μας μέσα.

Όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση, η μέχρι σήμερα υποχρεωτική συμπερίληψη του Λαϊκού Συνδέσμου στον σχετικό κατάλογο καταδεικνύει το αληθές όλων των παραπάνω. Η δε παρακράτηση των αναφερόμενων ποσών, γίνεται από το 2013 με αποτέλεσμα η Χρυσή Αυγή να λειτουργεί έκτοτε χωρίς ούτε ένα ευρώ από τα εκατομμύρια που μοιράζονται ΌΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα. Η διακοπή αυτή στηρίχθηκε σε μια γελοία φωτογραφική ρύθμιση της κυβέρνησης Σαμαρά και δεν βασίζεται σε καμία καταδικαστική απόφαση.

ΝΑΙ, είμαστε περήφανοι που δεν συμμετέχουμε σε αυτή την κοινοβουλευτική καταλήστευση των Ελλήνων φορολογουμένων. ΌΧΙ, δεν σταματάμε τον πολιτικό μας Αγώνα και υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα του φορέα μας, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο όσων εχθρεύονται κάθε τι Εθνικό.

Exit mobile version