Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΚΟ, “προσφυγοπούλα” και ψευτο-αντιστασιακοί άνοιξαν σαμπάνιες στην υγειά της “δημοκρατίας”

Με… υψηλούς καλεσμένους γιορτάστηκε και φέτος η έλευση του εθνοκτόνου καθεστώτος της μεταπολίτευσης. Σύμφωνα με τα καθεστωτικά μέσα Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης έστησαν ένα ακόμα προκλητικό σόου χλιδής στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου όπου, εκτός το “δημοκρατικό τόξο” μπολσεβίκων και νεοφιλελεύθερων, προσκλήθηκαν:
“Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, άνθρωποι από τον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι εξέφρασαν με τα έργα τους την εναντίωση στο δικτατορικό καθεστώς. Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, εκπρόσωποι οργανώσεων για τους πρόσφυγες και φοιτητές Ρομά.”

Ως Εθνικιστές βρίσκουμε φυσικά αυτόν τον συρφετό πλήρως αντιπροσωπευτικό της “δημοκρατίας” που “αποκαταστάθηκε”. Αυτή την “Ελλάδα” θέλουν οι πολιτικάντηδες και τα αφεντικά τους, απέναντι στην επιβολή αυτού του ψευτο-ρωμαίικου αντιστέκεται η Χρυσή Αυγή. Όσο για τους δήθεν “αντιστασιακούς”, μόνο γέλια προκαλούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί όταν όλοι γνωρίζουν πως οι εν λόγω “άνθρωποι του πολιτισμού”, στην πλειοψηφία τους, είτε έκαναν “αντίσταση” από την ασφάλεια των ευρωπαϊκών σαλονιών είτε ακόμα αποτέλεσαν πρόθυμους κόλακες του καθεστώτος της 21ης Απριλίου…

Βέβαια, οι “συντηρητικοί” και “πατριώτες” ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να αναρωτηθούν γιατί, στα 50 χρόνια από την εισβολή, δεν προσκλήθηκε ούτε ένας από τους ανθρώπους (ή έστω οι οικογένειες τους) που έγραψαν σελίδες δόξας στην, πάντοτε Ελληνική, Κύπρο το 1974. Προφανώς, η κλίκα του Μητσοτάκη δεν το σκέφτηκε καν και οι πιο πονηροί γαλάζιοι ελλαδέμπορες φοβήθηκαν (δικαίως) ότι δεν θα μπορούσαν να φιμώσουν αυτούς τους Ήρωες πολέμου. Άνθρωποι όπως ο Στρατηγός Παπαμελετίου και ο Ταξίαρχος Σταυρουλόπουλος έκαναν το “λάθος” να πολεμήσουν για την Ελλάδα και το όραμα της Ένωσης, και όχι για την “δημοκρατία”, που τους πρόδωσε, ή την αντεθνική “ομοσπονδιακή λύση” των προσκυνημένων της μεταπολίτευσης. Για αυτό άλλωστε και στάθηκαν δίπλα στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και μακριά από τα δημοκρατικά πανηγυράκια.

Exit mobile version