Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι και το Ιράν καταδίκασε το αίσχος της Τελετής Έναρξης, ο Μητσοτάκης ακόμα…

Η αισχρότητα της “τελετής έναρξης” των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έχει προκαλέσει την δίκαιη οργή αμέτρητων φορέων και προσωπικοτήτων ανά τον κόσμο. Πρώτη και χειρότερη ήταν η βλάσφημη σκηνή εκφυλισμού όπου ένα αποκρουστικό συνονθύλευμα από τρανσέξουαλ, “drag queens”, αφρικανούς, ξεβράκωτους “ηθοποιούς” και… παιδιά(!) εμφανίστηκε να αναπαριστά τον Μυστικό Δείπνο του Ιησού. Οι πρώτες απαντήσεις από τους διοργανωτές για το συγκεκριμένο έκτρωμα αναπαρήγαγαν τετριμμένες αοριστίες για  “ποικιλομορφία”, “δικαιώματα” και “μήνυμα αγάπης”. Απέναντι στην γενική κατακραυγή, το επιτελείο των διοργανωτών άρχισε να διαγράφει μαζικά κάθε επικριτικό σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα, φτάνοντας τελικά να κατεβάσει και το ίδιο το επίσημο βίντεο της τελετής από το YouTube.

Σύντομα, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν ακόμα περισσότερο διαρρέοντας ότι δήθεν δεν επρόκειτο για παρωδία του Μυστικού Δείπνου, αλλά για απεικόνιση πίνακα του Ηan Harmensz van Biljert, ο οποίος αναπαριστά τον γάμο του Πηλέα και της Θέτιδος. Αυτή η δικαιολογία αναπαράγεται σήμερα από όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδος, αγνοώντας το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν καθιστά την εικόνα που μεταδόθηκε λιγότερο άθλια και προσβλητική προς τον Ελληνικό πολιτισμό. Επιπλέον, ο ισχυρισμός αυτός είναι προκλητικά ψευδής. Η ίδια η υπέρβαρη, Εβραία λεσβία που εμφανίζεται στο κέντρο της σκηνής (στην θέση του Χριστού) δημοσίευσε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με εικόνα του Μυστικού Δείπνου, υπό τον βλάσφημο τίτλο “η γκέι Καινή Διαθήκη“!

Είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι σε όλα αυτά αντέδρασε ακόμα και το Ιράν, με τον υπουργό Πολιτισμού να καλεί εκτάκτως τον πρέσβη της Γαλλίας δηλώνοντας:

«Η προσβλητική αναπαράσταση του Ιησού Χριστού χθες στο Παρίσι ήταν εντελώς δυσάρεστη και ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές. Η Γαλλία, μια χώρα με μεγάλη Χριστιανική ιστορία, πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της, και ικετεύω τον χριστιανικό λαό σε όλο τον κόσμο να μιλήσει εναντίον αυτής της πράξης. Το καταδικάζουμε απερίφραστα».

Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης χάζευε απαθής όλη αυτή την αθλιότητα από τις κερκίδες του Παρισίου. Ούτε μια δήλωση δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την στιγμή από την κυβέρνηση, όταν μάλιστα, παραβιάζοντας το Ολυμπιακό πρωτόκολλο, καταργήθηκε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας και η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου!

Exit mobile version