Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το φρικτό πρόσωπο του αντιρατσισμού: “Προσφυγόπουλο” κατακρεούργησε κοριτσάκια στο ΗΒ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να αποκαλύψει ξανά τις φρικτές συνέπειες του επιβαλλόμενου αντιρατσισμού, με τον πιο τραγικό τρόπο… Συγκεκριμένα, στο Southport του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα “ανήλικό προσφυγόπουλο” που “είχε γεννηθεί και ενσωματωθεί στην Ευρώπη” επιτέθηκε σε παιδική σχολή χορού! Με αμέτρητες μαχαιριές δολοφόνησε τρία κοριτσάκια που οι ανυποψίαστοι γονείς είχαν αφήσει για ένα μάθημα χορού ηλικιών μόλις 6 έως 10 ετών. Η Bebe King 6 ετών, η Elsie Dot Stancombe 7 ετών, και η Alice Dasilva Aguiar 9 ετών, έχασαν την ζωή τους βασανιστικά από τα φρικτά χτυπήματα του νέγρου μακελάρη, δίπλα στην νεαρή δασκάλα τους η οποία ακόμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν την επίθεση εμφανίστηκε ένας “νεαρός άνδρας”  που φορούσε πράσινο φούτερ και μάσκα ο οποίος έφτασε στο σημείο με ταξί αλλά αρνιόταν να πληρώσει τον οδηγό. Λίγο αργότερα ο δρόμος γέμισε με ένα πλήθος από μικρά παιδιά που αιμορραγούσαν… Ένας από τους κατοίκους περιγράφει: “Ήταν φρικτό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Υπήρχαν τόσα πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας, ήταν μια μάζα από μπλε φώτα. Είδα άνδρες και γυναίκες ασθενοφόρων να δακρύζουν. Ο κόσμος κλαίει στους δρόμους.” Μέχρι αυτή την ώρα οι βρετανικές αρχές αρνούνται να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δολοφόνου και μιλούν για “ένα αγόρι από το Lancashire” για να μην δώσουν “ρατσιστική διάσταση” στο περιστατικό!

Μέσα σε λίγες ώρες, εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια στην μνήμη των τριών κοριτσιών και να προσευχηθούν για τα θύματα που ακόμα χαροπαλεύουν. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε ένας μαυροντυμένος αφρικανός που κινήθηκε απειλητικά προς το πλήθος κρατώντας μανσέτα! Χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά των Εθνικιστών, που βρίσκονταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, ο νέος επίδοξος δολοφόνος εντοπίστηκε με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να τον προστατέψει! Όπως είναι φυσικό, πλέον ξεχειλίζει η δίκαιη οργή των κατοίκων, που είδαν τα παιδιά τους να κατακρεουργούνται δίπλα στο σπίτι τους, με τις διαμαρτυρίες εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών να συνεχίζονται έως αργά το βράδυ.

Πολιτικοί και ΜΚΟ της Βρετανίας, αντί να απολογηθούν για την φονική ανεπάρκεια τους, τώρα βγάζουν ανακοινώσεις μιλώντας για “ακροδεξιές συμμορίες“(!) και ο ίδιος ο πρωθυπουργός απείλησε πως όσοι διαμαρτύρονται “θα νιώσουν πάνω τους όλη την δύναμη του νόμου”! Αυτό είναι το απίστευτο μίσος που τους έχει ενσταλάξει η διεθνιστική προπαγάνδα…

 

Exit mobile version