Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Μήνας Αύγουστος, ο μήνας τής Παναγιάς μας που αναζητούμε ευλογία και δροσερές πνοές γαλήνης νου και σωματικής ύλης. Κι όμως, τα δεινά τού Έθνους μας , η υποδούλωση τού Ελληνισμού μας συνεχίζεται άνευ αντιστάσεως και μέσα σε πνεύμα ντροπιαστικής εθελοδουλίας. Η τυραννία και ο σταδιακός αφελληνισμός τής Πατρίδος μας, ολάκερου τού Ελληνισμού μας επεκτείνεται σε όλα τα ζωτικά μας ζητήματα, στα εθνικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα θρησκευτικά, σε όλους τούς τομείς τής εθνικής μας και βιολογικής ταυτότητας και υπόστασης.

Στα Σκόπια είδαμε τον προκλητικό εορτασμό τής επανάστασης τού Ίλιντεν όπου οι Βούλγαροι επί τουρκοκρατίας θέλησαν το 1903 να ξεριζώσουν από τήν Μακεδονία τα αδέρφια μας Έλληνες κατά την διάρκεια τής διπλής εχθρικής κατοχής. Οι Σκοπιανοί ψευτομακεδονίζουν μιλώντας για κράτος Μακεδονία κάτω από την μακεδονική σημαία τής νυν και αεί Ελληνίδας Μακεδονίας με τον Ήλιο τής Βεργίνας που καπηλεύονται. Οι δε Τούρκοι μετά από την παραβίαση των χωρικών υδάτων τής Κάσου, εισήλθαν με ερευνητικό πλοίο παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα στην Λέσβο.

Μια τουρκοκύπρια ονόματι Ισίν Καρατσά σε συναυλία που έδωσε στην Κομοτηνή σε χώρο τού οικείου Δήμου όπου τελούνται εκδηλώσεις με χορηγία τής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και λοιπών τοπικών παραγόντων, είχε το θράσος να συμπεριλάβει στο ρεπερτόριο της το εμβατήριο τής Σμύρνης με το οποίο οι άθλιοι τύραννοι σκλαβωμένων προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων Τούρκοι εξυμνούν την αιματηρή είσοδο τού άθλιου τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ στην νυν και αεί Ελληνίδα Σμύρνη μας το 1922. Και φυσικά όλοι θυμόμαστε την κάθοδο τουρκικού κόμματος στις τελευταίες ευρωεκλογές στη Θράκη μας. Στην δε Βόρειο Ήπειρο, στις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Χιμάρας ευνοήθηκε με προκλητικό τρόπο ο υποψήφιος τού αλβανού πρωθυπουργού Ράμα.

Στην Καρδίτσα, στη Δράμα και την Ροδόπη είχαμε νέα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων. Τα βιολογικά όπλα τού σιωνιστικού νεοταξισμού, πανδημίες και κλιματικές κρίσεις, σε πλήρη εξέλιξη. Όπως με τα εμβόλια τού κορονοιού αφάνισαν ανθρώπινες ζωές, έτσι τώρα σκοτώνουν ζώα για να φέρουν θάνατο, φτώχια, πείνα και επικίνδυνες δήθεν τροφές. Ακούμε επιπλέον καταρρεύσεις τραπεζικών συναλλαγών, επικείμενες κατασχέσεις κατοικιών στη δίνη δανείων και ακόμη ότι οι περισσότεροι Έλληνες, 7 στους 10, δεν έχουν ούτε 1000 ευρώ στους λογαριασμούς τους. Πείνα, φτώχια, φόβος και εθνικός αφανισμός ο στόχος των παγκοσμιοποιητών τυράννων και των πολιτικών τους υπαλλήλων στην Ελλάδα μας και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη που ήδη εφαρμόζεται στις ζωές μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Και από κοντά η αντίχριστη ψηφιοποίηση. Κι όλα αυτά όταν έρχεται με ταχύτητα ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Η σωματική και ψυχική γαλήνη και προετοιμασία τούτες τις στιγμές προ τής θυέλλης είναι μέγιστη ανάγκη αδέρφια μου. Ο ψυχολογικός τομέας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος. Το ομολογώ. Όμως την ίδια στιγμή μέσα από την πληγωμένη μου ψυχή έρχομαι να μου δώσω δύναμη. Κι έτσι σκέφτομαι ότι το κλάμα, ο πόνος και η Πίστη βαδίζουν πάντα αντάμα με την Αγάπη και την Δύναμη, δώρα πανάκριβα που μάς δίνει ο Πατέρας μας Θεός, η Μάνα μας Παναγία, οι Άγιοι και οι Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής.

Όχι, προδότες και βάρβαροι δεν έχουν καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα μας. Όραμα μου και πόθος μου είναι η Ενότητα όλων ημών των Πιστών Ελλήνων στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να βαδίσουμε όλοι μαζί, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό για να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας!!! Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!! Και τότε η Αλήθεια Τού Πατρός Θεού μας και το Δίκαιο τής Ιερής Ελλάδος μας θα επικρατήσουν συντρίβοντας τον Εφιάλτη και τον Σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Καλή Παναγιά!!!

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

Exit mobile version