Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκατομμυριούχος «ποπολάρος» Νίκος Παππάς και ο «σφουγγοκωλάριος» της κυβέρνησης που «εκπροσωπεί» την ΕΛ.ΑΣ

Ενδεικτικό της αποσύνθεσης και του ξεπεσμού της νεοελληνικής πραγματικότητας δεν είναι η αντιπαράθεση ενός ευρωβουλευτή και ενός αστυνομικού. Ο Πραγματικός ξεπεσμός είναι πως ένας πρώην, μέτριος, καλαθοσφαιριστής που χτυπούσε με την μπάλα ύπουλα ακόμα και διαιτητές, με μία «αξιοθαύμαστη» επαναστατική δράση του καναπέ που κορυφώθηκε με ένα τατουάζ του ΚΕΕΡΦΑ, αποτελεί μέρος της ελλαδικής αντιπροσωπίας στο ευρωκοινοβούλιο και μεγαλώνει το ποσό των καταθέσεων του, πουλώντας λαϊκή αντίσταση και επανάσταση.

Από την άλλη πλευρά, ο ξεπεσμός είναι αντάξιος του πρώτου. Ένας διαδικτυακός «φρουρός» της Κυβέρνησης με προκλητικό και διχαστικό λόγο προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα στους οπαδούς της Ν.Δ. σέρνοντας και ενώσεις αστυνομικών να βγάλουν ανακοινώσεις στήριξης του, ανάγοντας τον σε εκπρόσωπο τους. Αυτό και αν είναι κατάντια!

Ο Νίκος Παππάς εξυπηρετεί την «πελατεία» που τον ψηφίζει και θα βγει ξεκάθαρα κερδισμένος από αυτήν την αντιπαράθεση, μιας και θα γίνει Θεός στα μάτια των καημένων ψυχών που είναι τα «πελατάκια» του. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αριστερός καπιταλιστής, μάλλον, «τσίμπησε» το δόλωμα και τον έκανε «μεροκάματο» ο «μπατσάκος», όπως θα έλεγε και ο ίδιος, με απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ βέβαια που παρουσιάζουν πάντα ό,τι τους βολεύει.

Για τους αστυνομικούς όμως είναι αξιοπερίεργο το πως ένας κομματικός εγκάθετος της κυβέρνησης γίνεται το αθώο θύμα επίθεσης που θα ταυτιστούν μαζί του, θα βγάλουν ανακοινώσεις και θα τον υπερασπιστούν, ενώ εκείνος γράφει δημόσια πως «θα τους ξεσκίσει ό,τι έχουν και δεν έχουν αν δεν είναι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» όσοι τον ακολουθούν στα προφίλ του, προφανώς συμπεριλαμβάνει και τους συναδέλφους του(αν και ο ίδιος μάλλον έχει αποστρατευθεί).

Η ατζέντα πήγε αλλού, μακριά από τα αποκαΐδια που άφησε η φωτιά μέσα στον αστικό ιστό και την αγωνία οικονομικής επιβίωσης τεραστίου ποσοστού του ελληνικού λαού. Άξιοι και οι δυο! Το ήθος και η τακτική σας ταυτίζονται απόλυτα.

Χ. Χ.

Exit mobile version